Atentat în Iran: 24 de morţi şi zeci de răniţi

22 sep. 14:01 V.D.
Sursa foto: Twitter

Douăzeci şi patru de persoane au fost ucise şi alte câteva zeci rănite în atentatul care a vizat astăzi dimineaţă o defilare militară în Ahvaz, oraş în sud-vestul Iranului, indică un nou bilanţ oficial, citat de AFP.

Conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria, vandalizat

22 sep. 16:32 V.D.
Conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria, vandalizat

Pe gardul conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria trecătorii au putut să vadă scris, cu vopsea galbenă, cuvântul " DEMISIA". Fotografia a fost realizată astăzi la proprietatea lui Dragnea de către un corespondent al Ziarului Bursa.

Cioloş: "În PSD e o bătălie internă"

22 sep. 17:57 V.D.
Dacian Cioloº

Fostul premier Dacian Cioloş, preşedinte fondator al Mişcării România Împreună, afirmă că în PSD este o bătălie internă, iar acest partid ar trebui să se ocupă de dezvoltarea economică a României şi să evite izolarea ţării pe plan european şi internaţional.

CEXN PSD/DRAGNEA: "Va avea loc o remaniere a miniştrilor PSD"1

22 sep. 11:00 V.D.
Liviu Dragnea

O remaniere guvernamentală a miniştrilor din partea PSD va avea loc în cadrul unui CExN care va fi organizat după referendumul pentru redefinirea familiei, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea

EUGEN TOMAC, DESPRE CEXN AL PSD: "Dragnea a făcut, din nou, trafic cu funcţii"

22 sep. 12:23
V.D.
Liviu Dragnea

MINISTRUL DE EXTERNE BRITANIC, JEREMY HUNT: "UE să nu confunde politeţea cu o slăbiciune"

22 sep. 16:21
V.D.
Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.