Ziarul Bursa pe mobil
 
 
"OMV Petrom" efectuează lucrări de mentenanță la sistemul informatic
17.06.2017 - Companii-Afaceri
Andrei Stan

"OMV Petrom" efectuează lucrări de mentenanță la sistemul informatic

"OMV Petrom Marketing" va efectua, în perioada 17 iunie, ora 20:00 - 18 iunie, ora 8:00, lucrări de mentenanță la sistemul informatic propriu, iar încasarea tarifului de utilizare, a tarifului de trecere, emiterea rovinietelor și a peajului în punctele de lucru ale companiei nu va fi posibilă în acest interval orar, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), trimis Redacției.

Potrivit sursei citate, utilizatorii pot plăti rovinieta și peajul la punctele de acces ale celorlalți distribuitori autorizați.

Astfel, rovinieta poate fi achitată la: Automobil Clubul Român, SC Medina Trans Spedition SRL, Peter SM 2012, Poșta Română, SC Serlid SRL, Mol Retail Comerț, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC Scala Assistance SRL, UNTRR, CNAIR și Lukoil.

Peajul poate fi plătit la Mol Retail Comerț, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA și UNTRR.

CNAIR precizează că achitarea rovinietei și a peajului se poate realiza și prin intermediul portalului erovinieta.ro, portal pe care utilizatorii au posibilitatea de a verifica valabilitatea rovinietei, de a verifica achitarea peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif, de a gestiona o flotă de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro