Ziarul Bursa pe mobil
 
 
MedLife își mărește participațiile în Stell Cells Bank și Genesis Medical Clinic
19.06.2017 - Companii-Afaceri
A.I.

MedLife își mărește participațiile în Stell Cells Bank și Genesis Medical Clinic

Furnizorul de servcii medicale private MedLife (M), a achiziționat un nou pachet de 40% din banca de celule stem, Stem Cells Bank din Timișoara. De asemenea, MedLife mai preia încă 3% din Grupul Genesis Medical Clinic din Arad, MedLife deținând, la momentul actual, 58% din companie, se arată într¬-un comunicat remis Bursei de Valori București.

Mihai Marcu, președinte și CEO al MedLife a declarat: "În 2015, anunțam intrarea pe un nou segment de business, odată cu demararea procesului de achiziționare a pachetului majoritar din Stem Cells Bank, iar decizia de a cumpăra un alt pachet de 40% reprezintă un pas firesc în dezvoltarea business-ului nostru. Odată cu integrarea acestui serviciu, am putut oferi soluții complete pentru mamă și copil în regim propriu, la momentul actual având un total de peste 24.000 de nașteri în cele trei maternități ale noastre".

Stem Cells Bank a fost inaugurată în 2010 în Timișoara, bazându-se, în prezent, pe tehnologia Biosafe Sepax2.

MedLife Genesyis Arad include un spital, maternitate, ambulatoriu și laborator. Anul trecut a fost inaugurat centrul de radiologie și imagistică digitală.

Din 2010 și până în prezent, MedLife a finalizat 15 achiziții, se mai arată în raport.

Grupul "MedLife" a înregistrat un profit net de 4,23 milioane lei, în primul trimestru al acestui an, în creștere cu 15,5% comparativ cu perioada similară din 2016.

Începând cu data de 21 decembrie 2016, acțiunile companiei sunt listate la Bursa de Valori București, Segmentul Principal, Categoria Premium.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro