Ziarul Bursa pe mobil
 
 
Impact a înființat două societăți în care va avea deținere majoritară
19.06.2017 - Companii-Afaceri
A.I.

Consiliul de Administrație al companiei Impact Developer & Contractor SA (IMP) a decis, în baza Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor ce a avut loc în data de 30 ianuarie 2017, înființarea Bergamont Developments SRL și Impact Finance & Developments SRL, societăți în care Impact deține 99% din capitalul social, se arată într-un comunicat transmis, vineri, Bursei de Valori București.

Bergamont Developments SRL, ce are drept obiect principal de activitate "Dezvoltarea (promovarea) imobiliară", a fost înființată în scopul dezvoltării unui ansamblu rezidențial de circa 63.000 metri pătrați construiți pe un teren de aproximativ 22.000 de metri pătrați din București. Terenul face obiectul unei promisiuni bilaterale de vânzare-cumpărare, în baza căreia a fost achitată suma de 1,1 milioane de euro, procesul de achiziție trebuind finalizat în ultima parte a lunii iulie 2017. Administratorul societății este Gabriel Vasile, conform raportului.

Impact Finance & Developments SRL, ce are drept obiect principal de activitate "Activități auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activități de asigurări și fonduri de pensii - cod CAEN 6619", a fost înființată pentru a oferi clienților Impact soluții de finanțare. Administratorul societății este Bogdan Nicolae Geantă, se mai specifică în comunicatul transmis bursei.

În primul trimestru din 2017, Impact a raportat un profit net de 1,76 milioane lei, inferior celui din perioada similară a anului 2016, de 5,05 milioane lei.

Anul trecut, compania a realizat un profit net de 29,6 milioane lei, după ce, în 2015, dezvoltatorul imobiliar înregistrase o pierdere.

Valoarea dividendului brut pe care Impact îl va distribui în anul 2017 fiind de 0,0404 lei/acțiune.

Cel mai mare acționar al companiei este Gheorghe Iaciu, ce deține 49,48% din acțiunile societății. Acțiunile IMP sunt tranzacționate la Bursa de Valori București, Segmentul Principal, Categoria Premium.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro