Ziarul Bursa pe mobil
 
 
Iulius și Atterbury Europe au înființat un fond financiar comun
19.06.2017 - Companii-Afaceri
A.I.

Iulius și Atterbury Europe au înființat un fond financiar comun

Iulius și Atterbury Europe au înființat un fond financiar comun, cu cote egale de participare (50/50), pentru dezvoltarea ansamblului mixt Openville Timișoara, precum și a altor proiecte care urmează a fi demarate, potrivit unui comunicat de presă remis Redacției.

Totodată, parteneriatul cu Atterbury Europe va contribui la susținerea strategiei de consolidare la nivel regional a rețelei de mall-uri creată sub brandul Iulius Mall, prin deținerea în comun, în proporție de 50% fiecare, a părților sociale aferente Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava.

Atterbury Europe este o companie europeană de investiții imobiliare, ce pune accent pe co-investirea alături de parteneri. România reprezintă cea de-a treia jurisdicție de investiții pentru Atterbury Europe, după achizițiile derulate cu succes în Serbia și Cipru.

Iulian Dascălu, președintele companiei Iulius, a afirmat: "În ultimii 17 ani, compania Iulius s-a dedicat realizării de proiecte regionale de referință pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților, iar acordul cu Atterbury Europe are un rol important în accelerarea acestei strategii. Asocierea noastră combină know-how-ul și poziția dominantă pe care o avem pe piața din România, cu puterea financiară și experiența în property management ale acestui prestigios grup internațional. Împărtășim aceeași viziune de business și suntem convinși că, împreună, ne vom consolida strategia de creștere, aducând plus valoare portofoliului și implementând noi proiecte de referință".

Henk Deist, CEO al Atterbury Europe, a spus: "Strategia de investiții a Atterbury Europe urmărește să lucreze cu jucătorii de prim rang din țările în care alegem să investim. Suntem încântați de faptul că prezența noastră în Europa, alături de legăturile pe care le avem cu Africa de Sud, a condus la asocierea cu grupul Iulius din România".

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro