Ziarul Bursa pe mobil
 
 
Luiza Muller - noul director de Resurse Umane al Orange România
19.06.2017 - Companii-Afaceri
A.I.

Luiza Muller - noul director de Resurse Umane al Orange România

Orange Romania anunță numirea Luizei Muller în rolul de director de Resurse Umane al Orange România, începând cu 1 iulie 2017, potrivit unui comunicat de presă al companiei de telecomunicații.

Luiza Muller preia responsabilitatile de la Ioana Marcu.

Cu o experiență extinsă în domeniul financiar, Luiza s-a alăturat echipei Orange România în 1998 ca Senior Accountant și a evoluat în roluri precum Accountant Coordinator și Accounting Manager. De aproape 9 ani, Luiza ocupă funcția de Accounting & Tax Director și este membru în Comitetul Executiv al Orange România.

Luiza s-a ocupat de dezvoltarea strategiei și politicilor de contabilitate și taxe și, în paralel, a coordonat numeroase proiecte transversale în organizație. Mai mult, Luiza Muller a deținut roluri-cheie în diferite procese majore, precum cel prin care Orange România s-a transformat în operator convergent. Inițiativele demarate au fost de asemenea complementare cu zona de HR, Luiza construind programe în cadrul departamentului Financiar pe zona de mentorat, dezvoltare personală și profesională, carieră profesională și activități de responsabilitate socială.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro