Banca Transilvania vrea să cumpere restul de 0,85% din Bancpost1

21 apr. D.I.
Banca Transilvania vrea sã cumpere restul de 0,85% din Bancpost

Banca Transilvania (TLV) a anunţat ieri că va iniţia o ofertă de achiziţionare a participaţiilor minoritare din Bancpost, oferta de preluare vizând achiziţionarea a 25.146.694 acţiuni din capitalul social Bancpost, adică 0,85% din numărul total de acţiuni cu drept de vot, se arată într-un comunicat al instituţiei, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ministrul Transporturilor susţine statutul personalului feroviar 1

21 apr. D.I.
Sursa foto: Twitter

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a anunţat ieri, după întâlnirile cu reprezentanţii federaţiilor sindicale, că sprijină promovarea statutului personalului feroviar, dar într-o formă care să nu producă dezechilibre sociale.

LUDOVIC ORBAN: "BNR nu este vinovată de creşterea inflaţiei"5

21 apr. M.D.
Ludovic Orban

Partidul Naţional Liberal respinge categoric afirmaţia că Banca Naţională ar fi vinovată pentru creşterea accelerată a inflaţiei în România, a declarat, astăzi, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, informează Agerpres.

Comisia Europeană vrea să prevină un nou scandal Volkswagen1

21 apr. V.D.
Comisia Europeanã vrea sã previnã un nou scandal Volkswagen

Comisia Europeană a obţinut o autoritate mai mare în aprobarea modelelor de automobile în UE, potrivit unei noi legi care are rolul să prevină repetarea scandalului emisiilor automobilelor diesel ale grupului german Volkswagen, relatează Bloomberg.

Alvogen anunţă că se retrage din Europa de Est

21 apr. D.I.
Alvogen anunþã cã se retrage din Europa de Est

Producătorul american de medicamente generice Alvogen, prezent şi pe piaţa din România, şi-a scos la vânzare operaţiunile din Europa Centrală şi de Est, au declarat ieri pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar.

Actualitate

vezi tot din Actualitate

Grecia va achiziţiona fregate din Franţa1

21 apr. D.I.
Alvogen anunþã cã se retrage din Europa de Est

Grecia va lua în leasing de la Franţa două fregate pentru o perioadă de cinci ani, urmând ca navele să fie integrate încă din această vară în flota militară elenă, a declarat ieri ministrul adjunct grec al apărării, Fotis Kouvelis, transmite AFP.

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.