Parchetul General: 238 de plângeri depuse, fiind făcute 106 audieri2

18 aug. V.D.
Parchetul General: 238 de plângeri depuse, fiind fãcute 106 audieri

Parchetul General anunţă, ieri seară, că în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei au fost depuse 238 de plângeri, fiind făcute 106 audieri. Programul de relaţii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putând fi depuse plângeri şi în weekend, iar de luni se vor face acte de urmărie penală, inclusiv primirea de plângeri sau denunţuri, la sediul Ministerului Public, precizează reprezentanţii instituţiei.

USR: PSD să o demită de urgenţă pe Viorica Dăncilă3

18 aug. V.D.
Viorica Dãncilã

Uniunea Salvaţi România solicită PSD să o demită "de urgenţă" pe Viorica Dăncilă, precizând că scrisoarea pe care aceasta a transmis-o liderilor europeni are un conţinut " revoltător şi periculos".

Transgaz a semnat contracte de 335 milioane de euro1

18 aug. A.M.
Transgaz a semnat contracte de 335 milioane de euro

Transgaz a semnat contracte şi a dat ordin de începere pentru lucrări în valoare de aproximativ 335 de milioane de euro până acum, pentru realizarea pe teritoriul României a conductei BRUA, şi a primit o prefinanţare de 13,8 milioane de euro de la Comisia Europeană, potrivit datelor publicate în raportul pe primul semestru al anului.

PRIUMUL SEMESTRU 2018:Braiconf, profit net de 1,3 milioane lei

18 aug. A.M.
Sursa foto: twitter

Producătorul de confecţii Braiconf a înregistrat, în primul semestru al acestui an, un profit net de 1,313 milioane lei, cu 40,21% mai mic faţă de cel din perioada similară a anului trecut, conform datelor remise Bursei de Valori Bucureşti.

Standard & Poor's şi Moody's au retrogradat ratingurile Turciei

18 aug. 11:59 A.M.
Sursa foto: twitter

Standard & Poor's (S&P) şi Moody's au retrogradat ieri ratingurile Turciei, aflate deja în categoria junk, nerecomandată investitorilor, motivând cu volatilitatea extremă a lirei turceşti, anticiparea declanşării unei recesiuni anul viitor şi predictibilitatea redusă a politicilor, relatează MarketWatch.

CAUZĂ CARITABILĂ:Ajutor pentru o fetiţă grav bolnavă

18 aug.
Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.