MAE:Meleşcanu, la Ankara, la Trilaterala România - Turcia - Polonia

20 apr. M.I.
Teodor Meleºcanu

Securitatea la nivel regional şi internaţional şi contribuţia la îndeplinirea obiectivelor NATO au constituit temele abordate de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, şi omologii săi în cadrul rundei de consultări trilaterale a miniştrilor afacerilor externe din România, Polonia şi Turcia, desfăşurată în perioada 18-19 aprilie, la Ankara.

Acţionarii OMV Petrom au aprobat un buget de investiţii de 4,17 miliarde de lei în 2019

20 apr. I.M.
Acþionarii OMV Petrom au aprobat un buget de investiþii de 4,17 miliarde de lei în 2019

Adunarea Generala Ordinară a Acţionarilor OMV Petrom a aprobat ieri un buget de investiţii în valoare de 4,17 miliarde de lei pentru acest an, mare parte din sumă urmând să fie alocată pentru segmentul Upstream, potrivit unui comunicat al grupului, conform Agerpres.

ADRIAN TĂNASE (BVB):O participare mai ridicată a populaţiei la piaţa de capital, o prioritate3

20 apr. M.I.
Adrian Tãnase

Piaţa de capital din România a crescut cu 9% în primele trei luni din acest an iar indicele BET, care include cele mai tranzacţionate 16 companii cu excepţia SIF-urilor, a depăşit 8.000 de puncte, potrivit unui comunicat publicat de BVB.

ORBAN, DESPRE SESIZAREA PRIVIND COMPLETURILE SPECIALIZATE PE CORUPŢIE:"CCR nu poate acţiona în interesul unui singur om, Liviu Dragnea"

20 apr. M.I.
Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban afirmă, referindu-se la sesizarea vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor Florin Iordache privind completurile specializate pe corupţie, că CCR nu poate acţiona în interesul unui singur om, Liviu Dragnea

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.