Ziarul Bursa pe mobil
 
 
Incendiul care a izbucnit la un depozit cu arhive din Ilfov, nedeclarat stins la peste 60 de ore de la izbucnire
29.05.2017 - Miscellanea
A.C.

Incendiul care a izbucnit la un depozit cu arhive din Ilfov, nedeclarat stins la peste 60 de ore de la izbucnire

Incendiul care a cuprins, vineri seară, un depozit din județul Ilfov în care erau arhivele mai multor companii, inclusiv bănci, nu a fost declarat lichidat, la peste 60 de ore de la izbucnire, existând încă focare mocnite, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, Daniel Vasile, potrivt surselor din presă.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, astăzi, că incendiul nu a fost lichidat și că la fața locului se mai acționează cu două autospeciale de stingere și o autoscară, potrivit News.ro.

Potrivit acestuia, după ce incendiul va fi declarat stins, se va constitui o comisie de cercetare a cauzei probabile de incendiu, formată din pompieri care au participat la intervenție și inspectori de prevenire de la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov, conform sursei.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 18:00, la depozitul din localitatea Dărăști, județul Ilfov și a afectat aproximativ 1.000 de metri pătrați din suprafața totală a imobilului de 1.800 de metri pătrați, declarau reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro