Ecaterina Andronescu:"Preşedintele PSD trebuie să facă un pas în spate"5

15 aug. V.D.
Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a solicitat, ieri, liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate "pentru binele României şi al PSD", precizând că partidul trebuie să vină în cel mai scurt timp "cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti".

Tariceanu, despre politicienii care critică Jandarmeria:"Este o dovadă de oportunism cras şi rea-voinţă"7

15 aug. V.D.
Cãlin Popescu Tãriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că a vorbit cu foarte mulţi români care i-au mărturisit stupefacţia faţă de violenţele de limbaj, care au dus ulteriro la violenţele de stradă, şi i-ar fi cerut să intervină public. El le transmite românilor că toţi suntem cetăţeni ai aceleiaşi ţări şi nu trebuie să permitem unei minorităţi agresive şi violente să ne împartă în susţinători ai unui partid sau altuia, în timp ce cataloghează gestul politicienilor care depun plângeri la Parchet împotriva jandarmilor ca fiind "o dovadă de oportunism cras şi rea-voinţă şi trădează o mentalitate antidemocratică".

Eurostat: Irlanda şi România lideri la producţia industrială1

15 aug. A.B.
Eurostat: Irlanda ºi România lideri la producþia industrialã

Producţia industrială a crescut în iunie cu 2,5% în zona euro şi cu 2,6% în Uniunea Europeană, comparativ cu perioada similară din 2017, iar Irlanda şi România au înregistrat cel mai semnificativ avans, arată datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

MedLife a achiziţionat platforma SfatulMedicului.ro

15 aug. A.B.
MedLife a achiziþionat platforma SfatulMedicului.ro

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a anunţat, ieri,finalizarea achiziţiei platformei sfatulmedicului.ro, cel mai mare hub de informaţii medicale din România, conform News.

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.