Ziarul Bursa pe mobil
 
 
ADVERTORIAL
AAGES S.A. a încheiat cu succes Oferta Publică Inițială în vederea listării la Bursa de Valori București
17.06.2017 - Piaţa de Capital

AAGES S.A. a încheiat cu succes Oferta Publică Inițială în vederea listării la Bursa de Valori București

În data de 09.06.2017 AAGES S.A. a încheiat cu succes Oferta Publică Inițială în vederea listării la Bursa de Valori Bucuresti:

- Prețul final de ofertă este de 3,90 Ron/acțiune

- Prețul de ofertă pentru fiecare investitor care a subscris în Perioada de Ofertă (08-09.06.2017) este de 3,705 Ron/acțiune

- Proporția de alocare pro-rata este de 0,3875207969

- Prospectul de ofertă se poate vizualiza pe: http://ro.aages.ro/relatii-cu-investitorii/prospectul-de-oferta

- Filmele de prezentare ale unor utilaje produse de AAGES se poate vizualiza pe https://youtube.com/user/AagesLtd

Cine este AAGES ?

Din inițiativa unui grup de cercetători științifici, a luat naștere, în anul 1990, AAGES, care oferă produse și servicii complete pentru aplicații industriale ce implică încălzirea prin inducție a metalelor.

Primele produse AAGES au fost convertizoarele statice pentru aplicații de încălzire prin inducție. Începând din anul 1992, compania a trecut la diversificarea produselor, fiind destinate inițial clienților din țară. În anul 1999, a început colaborarea cu o firmă din Germania, moment în care AAGES s-a orientat către produse destinate exportului.

Ulterior, compania și-a extins suprafața de lucru, proiect desfășurat în două faze, prima fază a debutat în anul 2006, iar cea dea doua în 2011. Astfel, în prezent, AAGES își desfășoară activitatea într-un sediu de peste 3.500 mp ce dispune de hale de producție și ateliere de proiectare, devenind una dintre cele mai mari firme din Europa Centrală și de Est cu activitate în domeniul proiectării și fabricării instalațiilor de încălzire prin inducție.

"Spiritul inovator al fondatorilor, dublat de stabilirea corectă a obiectivelor și de perseverența în realizarea celor planificate, au făcut posibilă dezvoltarea continuă în cei 27 de ani de activitate", declară Molnar Gabor, directorul general al AAGES.

Produsele AAGES sunt utilizate în aplicații industriale care implică încălzirea prin inducție a metalelor. Astfel, instalațiile de tipul celor fabricate de AAGES se întâlnesc în halele unde se produc componentele auto, mașini și utilaje, dar sunt necesare și pentru fabricarea celulelor fotovoltaice din panourile solare sau pentru generatoare de vânt, dar și pentru alte aplicații.

Datorită investițiilor companiei pentru creșterea gradului de automatizare prin utilizarea roboților industriali, introducerea unor procedee tehnologice noi care conduc la reducerea considerabilă a consumului de energie și introducerea mijloacelor de comu-nicare la distanță pentru diminuarea costurilor de întreținere, produsele AAGES fac față exigențelor tot mai mari ale clienților.

Un proiect de cercetare important, coordonat de AAGES și la care participă Universitatea Politehnică din București și Universitatea de Medicină și Farmacie din Tg. Mureș, este "Instalație pentru obținerea prin levitație în atmosferă inertă a aliajelor biocompatibile ușoare de înaltă puritate - BIOLEV".

Acest proiect are ca scop realizarea unei instalații flexibile pentru topire și tratare termică în câmp de curenți de inducție a aliajelor ușoare, biocompatibile, în condiții de puritate avansată.

Cu o experiență de peste 27 de ani în domeniu, AAGES este astăzi lider național în sfera încălzirii prin inducție. Acest lucru se datorează, în principal, echipei, cea mai mare parte a celor peste 140 de angajați având un grad profesional ridicat și o experiență vastă în domeniul încălzirii prin inducție.

Cum ciclul de fabricație al produselor AAGES este de 4-6 luni sau chiar mai mult, evoluția companiei poate fi observată în urma analizei medie a anilor, comparând spre exemplu media anilor 2012-2016 cu cea a anilor 2007-2011, compania a înregistrat o creștere de peste 45%.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro