EUGEN TEODOROVICI:"Soluţia pentru mame, bolnavii de cancer şi concedii medicale va fi prezentată săptămâna viitoare"

17 feb. V.D.
Eugen Teodorovici

Mamele, bolnavii de cancer şi cei care sunt în concedii medicale din diferite motive vor primi banii care li se cuvin, un proiect de act normativ urmând a fi prezentat săptămâna viitoare, a anunţat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

Rusia va exporta aproximativ 36,6 milioane de tone de grâu, în acest sezon

17 feb. A.C.
Rusia va exporta aproximativ 36,6 milioane de tone de grâu, în acest sezon

Rusia ar urma să vândă în acest sezon peste hotare aproximativ 36,6 milioane de tone de grâu, fiind cea mai mare cantitate exportată de o ţară în ultimul sfert de secol, potrivit estimărilor firmelor de consultanţă SovEcon şi IKAR, transmite Bloomberg.

Protest cu portocale, în faţa Palatului Cotroceni1

17 feb. 16:30 V.D
Protest cu portocale, în faþa Palatului Cotroceni

Câteva zeci de persoane participă, sâmbătă, la un protest în faţa Palatului Controceni, manifestarea intitulată "Eu merg la portocale", fiind organizată de Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir. La eveniment este prezent şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a declarat că preşedintele Iohannis este singurul care "nu a auzit de portocalele de Ploieşti", afirmând că şeful statului este "într-o derută logică totală".

DESPESCU:"Raportul Corpului de Control al ministrului de Interne prezintă date nereale şi informaţii incomplete"4

17 feb. 10:38 V.D
Sursa foto: Facebook

Fostul şef al IGPR, chestorul Bogdan Despescu, susţine că evenimentul din 5 ianuarie, în urma căruia un poliţist de la Rutieră este cercetat pentru pedofilie, a fost un "veritabil pretext" pentru demiterea sa din funcţie şi că raportul Corpului de Control al ministrului de Interne prezintă "date nereale" şi "informaţii incomplete", "de natură a induce în eroare opinia publică, cu scopul provocării oprobriului societăţii" împotriva sa.

OVIDIU RAEŢCHI, PNL: "Modul în care Carmen Dan şi PSD au gestionat OUG privind pensiile de serviciu a generat panică"4

17 feb. D.I.
Ovidiu Raeâchi (Sursa foto: Twitter)

Coordonatorul Comisiei de Apărare a PNL, deputatul liberal Ovidiu Raeţchi, a afirmat că este "penibil că ministrul de Interne, Carmen Dan, încă mai cere "diagnoze" asupra situaţiei din Poliţia Română, se afirmă într-un comunicat al partidului, remis Redacţiei.

Actualitate

vezi tot din Actualitate

ONU:"Proiectul de lege anti-imigraţie al Ungariei este un atac la adresa drepturilor omului"5

17 feb. V.D
Ovidiu Raeâchi (Sursa foto: Twitter)

ONU a criticat vineri proiectul de lege anti-imigraţie al Ungariei prin care ministrul de Interne ar putea interzice ONG-urilor care susţin migrarea şi a făcut apel către guvern să asigure libertatea de asociere, scrie Reuters.

Raiffeisen Bank îşi schimbă poziţionarea de brand printr-o campanie-manifest8

17 feb. D.I.
Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.