Ziarul Bursa pe mobil
 
 
Percheziții în Olt și Dolj, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu materiale de construcții
13.06.2017 - Strategia Naţională Anticorupţie
Mina Irina

Percheziții în Olt și Dolj, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu materiale de construcții

Polițiștii fac 13 percheziții în județele Olt și Dolj, în această dimineață, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu materiale de construcții, cu un prejudiciu de aproximativ 500.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Poliției Române.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt fac 13 percheziții la locuințele unor persoane fizice și la sediile sociale ale unor persoane juridice din Olt și Dolj, într-un dosar penal în care au loc cercetări pentru evaziune fiscală.

În acest caz este vizată o femeie de 32 de ani suspectată că în perioada 2012-2014, în calitate de administrator al unei firme din domeniul comerțului cu materiale de construcții din orașul Drăgănești Olt, ar fi înregistrat în evidența contabilă facturi fiscale de achiziție mărfuri, eliberate de firme tip fantomă, din București și din județele Olt și Dolj. Plățile între firme ar fi fost făcute prin viramente bancare, dar sumele de bani ar fi fost retrase de administratorii firmelor fantomă, cunoscând că provin din infracțiuni și restituite celui vizat. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 500.000 de lei, mai spune Poliția Română.

În urma perchezițiilor, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt urmează să fie duse la audieri zece persoane, conform sursei citate.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro