Ziarul Bursa pe mobil
 
 
Trei persoane suspectate de comiterea a 25 de infracțiuni au fost reținute în Botoșani
15.06.2017 - Strategia Naţională Anticorupţie
Mina Irina

Trei persoane suspectate de comiterea a 25 de infracțiuni au fost reținute în Botoșani

Trei persoane suspectate de comiterea a 25 de infracțiuni de contrabandă cu țigări au fost reținute la Botoșani, în urma a peste 50 de percheziții, polițiștii confiscând și aproape o sută de mii de țigarete, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Poliției Române.

Polițiștii au făcut, miercuri, 52 de percheziții în județele Botoșani și Iași, la persoane supectate de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea țigărilor de contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost constatate 25 de infracțiuni, fiind ridicate, 97.440 de țigarete (4.872 de pachete) în valoare de aproximativ 58.500 de lei, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, Ucraina și Duty Free.

În document se arată: "Persoanele în cauză nu dețineau documente legale de proveniență și cunoșteau că țigările provin din contrabandă, pachetele de țigări având aplicate timbre de accize specifice țărilor de origine".

Trei persoane au fost duse la audieri, fiind reținute pentru o perioadă de 24 de ore, iar joi vor fi duse la instanță cu propunere de arestare preventivă, conform sursei citate.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro