Ziarul Bursa pe mobil
 
 
Adrian Țuțuianu, la DNA
19.06.2017 - Strategia Naţională Anticorupţie
Mina Irina

Adrian Țuțuianu, la DNA

* ACTUALIZARE 10:46 Adrian Țuțuianu, la ieșirea de la DNA: "Am fost citat ca martor, pentru o lucrare publică a Consiliului Județean Dâmbovița"

Președintele Comisiei de control al SRI, social-democratul Adrian Țuțuianu, a declarat, la ieșirea de la DNA, că a fost citat în calitate de martor în legătură cu o lucrare publică a Consiliului Județean Dâmbovița, potrivit unor surse din presă.

Țuțuianu a spus că a fost întrebat despre o anumită lucrare publică a Consiliului Județean Dâmbovița, pe un drum național și despre două firme, transmite News.ro.

El a precizat că a fost citat în calitate de martor, încă de marțea trecută, conform agenției citate.

(M.I.)

------

Președintele Comisiei de control al SRI, Adrian Țuțuianu, este audiat astăzi la Direcția Națională Anticorupție (DNA) într-un dosar de corupție, transmit televiziunile de știri.

Momentan nu se știe în ce calitate e audiat, potrivit Digi24.

Adrian Țuțuianu are probleme în justiție și a intrat în vizorul DNA în perioada când a condus Consiliul Județean Dâmbovița, menționează sursa.

Procurorii îl suspectează de ilegalități care ar fi fost comise în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, informează postul TV.

Cazul a fost dezvăluit în urma anchetării parlamentarului PSD Ion Stan, cercetat și el pentru trafic de influență, conform sursei citate.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro