Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a ajuns la Teatrul "Constantin Tănase"

24 nov. 2017 Cultură
G.F.
Stela Popescu (Sursa foto: Teatrul de Revistă "Constantin Tănase"/Facebook)
Stela Popescu (Sursa foto: Teatrul de Revistă "Constantin Tănase"/Facebook)

Actualizare 17:30 TNR: "Stela Popescu era o actriţă de un mare profesionalism, care şi-a iubit enorm publicul"

Teatrul Naţional Radiofonic (TNR) deplânge plecarea marii actriţe Stela Popescu, precizând că aceasta a dat dovadă, de-a lungul carierei îndelungate, de professionalism şi că şi-a iubit enorm publicul.

"Stela Popescu era o actriţă de un mare profesionalism, care şi-a iubit enorm publicul, iar publicul i-a răspuns pe măsură...Cu ascultătorii Teatrului Naţional Radiofonic avea o relaţie absolut specială, de infinită iubire reciprocă şi de profund respect. Pentru că iubea şi aprecia cu adevărat Teatrul Naţional Radiofonic, specificul jocului la microfon, provocarea de a crea un personaj, o poveste, un univers artistic, doar din sunete, pauze, tăceri, gânduri rostite şi nerostite... Ţinea foarte mult la activitatea sa în studiourile radiofonice, se bucura pentru rolurile mari care i se încredinţau şi le aborda cu acelaşi farmec şi cu aceeaşi căldură, o adevărată marcă a personalităţii ei artistice.

Participa cu mare interes, cu bucurie, la audiţiile cu public ale Teatrului Naţional Radiofonic, era un adevărat spectacol s-o priveşti atunci când se asculta, cu mare atenţie, cu un amestec de exigenţă şi satisfacţie a reuşitei profesionale... Ne comunica impresii despre spectacolul audiat, ne povestea despre lucrul la acel spectacol, amănunte din culisele realizării lui, pe calea naşterii actului artistic", precizează Teatrul Naţional Radiofonic.

(G.F.)

-----------

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a fost depus, astăzi, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

Aproximativ 100 de persoane care au cunoscut-o pe marea actriţă de pe scenă sau din faţa micilor ecrane, dar şi actori, printre care Mitică Popescu, Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, preşedintele UCIN, Laurenţiu Damian, s-au aflat în faţa teatrului şi au aplaudat, informează Agerpres.

În foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" s-au depus deja mai multe coroane de flori.

Actriţa Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată joi, la locuinţa sa din Capitală. Moartea artistei a fost cauzată de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viaţa, a informat Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Cultură

Vicepreşedinţii Academiei Române au fost aleşi1
20 apr. M.D.


Scandal universitar cu substrat politic
13 apr. Octavian Dan


Cursă cu obstacole: înscrierile la grădiniţă şi clasa pregătitoare
11 apr. O.D.


Avocatul Aurel Lazăr şi Marea Unire2
05 apr. Mircea Maliţa


ACADEMIA ROMÂNĂ: Trei candidaţi înscrişi în cursa pentru funcţia de preşedinte
04 apr. Mihaela Dan


Academia Română sărbătoreşte 152 de ani de la înfiinţare, miercuri
03 apr. M.D.


EDUCAŢIEParteneriat pentru... grupurile sanitare1
02 apr. Octavian Dan


Cursuri pentru 55.000 de profesori în valoare de 42.000.000 de euro
30 mar. Octavian Dan


LA 25 DE ANI DE CARIERĂCuplul Rednic - un show de 100.000 de euro
29 mar. A consemnat EMILIA OLESCU


CENTENARPreşedintele nu vrea festivism inutil - ministrul culturii, speriat de lipsa viziunii1
19 mar. O.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.