Sport, imagine şi bani

14 sep. Sport
D.N.

Imaginea unor mari fotbalişti se vinde foarte bine, indiferent dacă mai sunt în activitate sau nu. Atleţii de top reuşesc să câştige incredibil de mult din activităţi care nu au legătură cu sportul.

Unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai lumii câştigă 100.000 de euro pe zi. Atacantul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a anunţat că a încheiat un parteneriat pentru a deveni un supererou de benzi desenate.

În primul număr, starul brazilian îşi salvează sora după ce a fost răpită.

Neymar admite că i s-au împlinit ambele visuri ale copilăriei: "Ca mulţi copii, eu am avut două visuri în copilărie: să fiu fotbalist şi supererou. Am fost deja binecuvântat să joc fotbal la cel mai înalt nivel. Acum am şansa de a oferi fanilor din lumea întreagă o nouă modalitate de a spune poveşti". O parte din vânzările benzilor desenate Neymar Jr Comics va merge la proiectul caritabil al lui Neymar, care are ca obiectiv ajutorarea copiilor săraci prin educaţie, cultură, sport şi sănătate.

În acelaşi registru, aflăm că viaţa celebrului fotbalist argentinian Diego Maradona va fi transpusă într-un serial. Trei actori argentinieni, Nazareno Casero ("Historia de un clan"), Juan Palomino ("Magnifica 70") şi Nicolas Goldschmidt ("Supermax") îl vor interpreta fiecare pe fotbalistul de legendă "în momente-cheie" ale existenţei sale, "din copilăria petrecută în Argentina până la apogeul carierei", se arată în comunicatul Amazon. Actriţele argentiniene Julieta Cardinali ("Valentin") şi Laura Esquivel ("Patito Feo") o vor juca pe Claudia Villafane, cu care Maradona s-a căsătorit în 1989.Co-produs de Societatea mexicană BTF Media, Dhana Media şi Raze, serialul va avea mai multe episoade de o oră.

Mai puţin artistic, dar mai consistent financiar pe termen lung, Cristiano Ronaldo a ales oraşul Paris pentru a-şi deschide cel de-al şaselea hotel marca "CR7", a cărui inaugurare este prevăzută în 2021, a anunţat grupul hotelier Pestana, asociat cu fotbalistul în acest proiect. Hotelul de patru stele cu 210 camere, cel mai mare din reţeaua "CR7", "reprezintă o investiţie de 60 de milioane de euro". Atacantul a inaugurat în 2016 primele două hoteluri la Lisabona şi Funchal, iar până în 2020 alte trei vor fi deschise la Madrid, New York şi Marrakech.

Pugilistul Floyd Mayweather este cel mai bine plătit sportiv al planetei în 2018, cu câştiguri de 285 de milioane de dolari, potrivit clasamentului publicat de revista americană Forbes. Lionel Messi (FC Barcelona, 111 milioane de dolari, dintre care 84 de milioane salariul) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid / Juventus Torino, 108 milioane de dolari, dintre care 61 de milioane salariul) ocupă locul 2, respectiv 3. Connor McGregor (box/MMA) se află pe poziţia a patra, cu câştiguri de 99 de milioane de dolari. Neymar, fotbalistul lui PSG, este al cincilea, cu 90 de milioane de dolari, urmat de superstarul din NBA, LeBron James, 85,5 milioane de dolari, şi de jucătorul de tenis, Roger Federer, 77,2 milioane de dolari. Stephen Curry (bas­chet), este pe locul 8, cu 76,9 milioane de dolari, urmat de doi jucători de fotbal american, Matt Ryan (Atlanta Falcons, 67,3 milioa­ne de dolari) şi Matthew Stafford (Detroit Lions, 59,5 milioane de dolari).


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Sport

Modrici, premiat de FIFA, condamnat de justiţia spaniolă
26 sep. D.N.


FOTBAL ŞI BANIStrategia pentru alegerile UEFA, stabilită la Bucureşti
24 sep. O.D.


Handbalul nostru intră în era criptomonedelor
20 sep. C.P.


LIGA CAMPIONILOR"Joaca" bogaţilor debutează astăzi
18 sep. O.D.


FOTBAL ŞI BANIBucurie prost gestionată
12 sep. D.N.


Predăm lecţii de "sport, sănătate şi bani" în exterior!
10 sep. D.N.


ROMÂNIA - MUNTENEGRUTricolorii debutează în Liga Naţiunilor1
07 sep. D.N.


LIGA NAŢIUNILORFără spectatori, dar cu iarbă proaspătă
04 sep. D.N.


FOTBAL ŞI BANIPe culmile penibilului!
03 sep. Dan Nicolaie


FOTBAL ŞI BANIEchipa naţională are echipamentul asigurat până în 20222
31 aug. D.N.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.