STRATEGIA WIENERBERGER 2023:

Fundamente solide pentru o creştere durabilă

29 sep. 16:29 Comunicate de presă
A.P.
Fundamente solide pentru o creştere durabilă

Grupul Wienerberger găzduieşte astăzi ziua "pieţelor de capital" şi îşi prezintă strategia pentru perioada până în 2023, conform unui comunicat de presă al companiei.

Obiectivul cheie al Wienerberger este consolidarea poziţiei sale pe piaţă ca furnizor de sisteme digitale pentru întregul sistem de clădiri şi infrastructură; adăugarea de noi domenii de activitate; şi realizarea obiectivelor ambiţioase de durabilitate în conformitate cu Acordul verde al UE.

Heimo Scheuch, CEO, a spus: "În ultimii zece ani, am repoziţionat Wienerberger pe o bază complet nouă. Astăzi, suntem un furnizor de soluţii inovatoare de sistem, oferind un portofoliu larg de produse şi servicii pe pieţe diversificate. Datorită concentrării noastre consistente, am reuşit să ne sporim profitabilitatea. Privind în perspectivă, vrem să modelăm viitorul sectorului nostru."

Investiţiile strategice în domeniile inovaţiei, digitalizării şi sustenabilităţii vor contribuie la un EBITDA de aproximativ 135 milioane EUR până în 2023, conform comunicatului de presă.

Cu soluţiile sale energetice şi cu sistemele sale de conducte, Wienerberger contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor şi la protecţia mediului.

În cadrul Strategiei sale, Wienerberger intenţionează să îşi intensifice activităţile care vizează decarbonizarea producţiei, promovarea economiei circulare şi conservarea biodiversităţii. Obiectivele stabilite pentru 2023 includ o reducere cu 15% a emisiilor de CO2e, comparativ cu 2020.

Performanţa Wienerberger în al treilea trimestru a fost mai bună decât cea aşteptată, datorită creşterii preţurilor pentru compensarea inflaţiei.

Wienerberger aşteaptă să atingă EBITDA LFL de 480-500 milioane EUR.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Epson a lansat două noi imprimante
26 oct. A.P.


În 2020, Echipa Bolt a trecut la 100% work from home şi a crescut cu 25%
26 oct. A.P.


COMUNICAT DE PRESĂAnunţ începere proiect "DIVERSIFICAREA ACTIVITĂŢII SC TEHNOOPTOELECTRONICA SRL PRIN ACHIZIŢIE DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE"
26 oct.


OMV Petrom lansează cardul OMV Climate Neutral pentru compensarea emisiilor de carbon pentru carburanţi
26 oct. A.P.


HUAWEI Mate 40 Pro, noul campion al DxOMark
26 oct. A.P.


STUDIU CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOXJumătate dintre angajaţii din Bucureşti au continuat să lucreze preponderent de acasă şi după ridicarea stării de urgenţă
26 oct. A.P.


EUROBAROMETRU:70% dintre români sunt îngrijoraţi de situaţia economică în contextul crizei sanitare
23 oct. A.B.


725.000 de persoane fizice şi juridice au acum cont pe Ghişeul.ro2
23 oct. A.B.


Se lansează evenimentul de lansare a Consiliului Naţional pentru Transformare Digitală 1
23 oct. A.B.


Alstom, certificat pentru celei mai recente standarde ETCS
23 oct. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.