Superbet vrea să se extindă pe piaţa internaţională a jocurilor online şi offline

09 mai. 2017 Companii-Afaceri
E.O.
Superbet vrea să se extindă pe piaţa internaţională a jocurilor online şi offline

Casa de pariuri sportive Superbet se află în proces de dezvoltare şi consolidare a business-ului online, potrivit Augustei Dragic, HR Director în cadrul companiei.

Compania şi-a deschis deja filiale în Marea Britanie şi Gibraltar, principalele ţinte vizate fiind Polonia şi Cehia, dar şi ţări europene occidentale. Superbet a aplicat pentru o licenţă online şi offline pe piaţa poloneză a pariurilor sportive şi analizează şi alte pieţe din Europa Centrală şi de Est, unde intenţionează să se extindă, ne-a spus Augusta Dragic.

Domnia sa anunţă că strategia de extindere a business-ului Superbet are la bază angajarea câtorva senior manageri din cadrul altor cele mai importante companii din domeniul jocurilor de noroc din lume, ca bet365, William Hill sau bWin.

Având aproape 600 de agenţii deschise în toată ţara, Superbet i-a recrutat pe Jamie Hart şi Peter Morgan, ambii foşti directori în cadrul William Hill, companie de pariuri sportive de prestigiu din Marea Britanie. Jamie Hart va fi director de e-commerce al operatorului român, iar Peter Morgan va ocupa o poziţie similară, conform doamnei Dragic. Recent, Superbet l-a angajat pe Jon Hewlet, de la bWin, pentru funcţia de director de trading.

Noua echipă, completată de Ben Gross, care a lucrat la bet365, are sarcina să ducă Superbet în liga grupul caselor internaţionale de pariuri sportive online. Demersul de consolidare a echipei de management ar urma să stea la baza strategiei de dezvoltare regională gândită pentru următorii cinci ani.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

CITR deschide primul birou în afara ţării
18 oct. A.T.


Gazprom şi-a majorat producţia cu 6,8%
18 oct. T.V.


Primăria Capitalei va achiziţiona 100 de troleibuze autonome
18 oct. I.V.


Şcoala informală de IT anunţă lansarea unei francize
18 oct. I.T.


Consiliul Concurenţei a amendat Westgate România
18 oct. T.T.


ÎN DOMENIUL ACHIZIŢIILOR:KMG International primeşte acreditarea şi calificarea internaţională CIPS
18 oct. T.T.


ALERT - MASA ROTUNDĂ BURSA "ROMÂNIA ŞI RUSIA/INIUSHKIN IGOR, MINISTRU CONSILIER LA AMBASADA RUSĂ:"Perspectivele extinderii legăturilor comerciale România-Rusia sunt destul de bune"1
18 oct.


UPDATEMasa rotundă "România şi Rusia" - înregistrare video
18 oct.


ALEX MILCEV, EY ROMÂNIA: "România, posibil să ratifice Convenţia multilaterală de evitare a dublei impuneri"
18 oct. Ramona Radu


SHIMON GALON, REAL-SOL:Întârzierea autorizaţiilor şi lipsa forţei de muncă, marile probleme din construcţii
18 oct. Alina Vasiescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.