TEODOROVICI, DESPRE FORMULARUL 600:

"Sunt cinci formulare de acest tip, o să încercăm să le comasăm"

13 feb. 13:32 Politică
A.C
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministerul Finanţelor va încerca să comaseze cinci formulare, inclusiv Declaraţia 600, iar statul va taxa pe veniturile estimate, nu pe cele realizate, a declarat astăzi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, după discuţiile din Comisia de buget finanţe din Senat.

La sfârşitul lunii ianuarie, după audierea sa în Comisia de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Teodorovici a susţinut că Declaraţia 600 ar putea fi unită cu Declaraţia 200, conform News.ro.

El precizat atunci că românii nu mai trebuie să depună Formularul 600, în condiţiile în care Guvernul va găsi soluţii în acest sens.

Astăzi, ministrul a dat asigurări că va propune echipei guvernamentale un nou mecanism astfel încât nimeni să nu fie afectat nici de primul termen de plată, nici de cele următoare.

Acesta a declarat: "Sunt cinci formulare de acest tip, o să încercăm o comasare. Cei care au depus aceste formulare nu le vor mai depune, în cazul în care sumele pe care le-au pus în formularul iniţial sunt mai mari decât ce vor estima pe parcurs. Vom merge pe estimare, nu pe ce s-a realizat în 2017".

El a dat asigurări că nu-şi va pierde nimeni calitatea de asigurat pentru că va fi respectat termenul legal de la ultima plată.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Dragnea, vizită oficială în Elveţia
23 mai. M.D.


Întâlnire de ultimă oră la Guvern
23 mai. Mihaela Dan


Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, la Parchetul General
23 mai. M.D.


PAUL STĂNESCU:"Iohannis este dezinformat în privinţa Pilonului II"
23 mai. V.D.


DĂNCILĂ DESPRE SECTORUL AGRICOL:"Un motor de creştere economică"
23 mai. V.D.


Ludovic Orban, la Parchetul General
23 mai. Mihaela Dan


SIEGFRIED MUREŞAN:"România are nevoie de stabilitate macroeconomică"
23 mai. Mihaela Dan


Comisia specială continuă dezbaterile la Codul administrativ
23 mai. M.D.


DUPĂ ATENTATUL DIN 14 MAI,Carte de condoleanţe la Ambasada Palestinei la Bucureşti, în memoria civililor ucişi în Fâşia Gaza
23 mai.


Alegerile europarlamentare sunt programate peste fix un an2
23 mai. O.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.