TEODOROVICI:

"O moţiune de cenzură la adresa Guvernului actual trebuie depusă urgent" 4

13 iul. 2020 Politică
A.P.
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Senatorul PSD Eugen Teodorovici consideră că acum este "mai important ca oricând" să fie depusă o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Orban, adăugând că o guvernare trebuie asumată atunci când "ţara are nevoie", conform Agerpres.

"Mi-am spus întotdeauna acest punct de vedere şi am fost pe această zonă, am spus că un politician responsabil pentru această ţară nu stă deoparte, dă cu pietre în cel de la guvernare, arată cât de slab este, spune că e mai bun decât cel de la guvernare, dar nu-şi asumă guvernarea. Ştiu că, poate, în România calculul politic spune altceva, e mai bine să stai deoparte ca ceilalţi să se erodeze, să spunem, politic, şi atunci o să ai de de câştigat, nu este corect faţă de România. Astăzi, din punctul meu de vedere, este mai important ca oricând o astfel de moţiune de cenzură să fie depusă, dacă spunem că este o guvernare slabă şi antiromânească, dacă spunem că felul în care se guvernează pune în pericol siguranţa noastră ca cetăţeni, pe partea de pandemie, atunci este un motiv în plus să depui o astfel de moţiune", a declarat Eugen Teodorovici, înainte de intrarea la şedinţa CExN al PSD.

În opinia lui, îţi asumi o guvernare, atunci când "ţara are nevoie". "Când guvernezi? Când totul este perfect?", a completat Teodorovici.

Întrebat dacă actuala conducere a PSD îşi va asuma o astfel de decizie, el a spus: "Nu ştiu, o să vedem, o să clarific astăzi la CEx, de asta sunt astăzi la partid pentru a vedea şi acest punct de vedere vizavi de depunerea unei moţiuni''.

"Dacă da, când facem acest lucru, dacă nu, care sunt motivele. Repet, din punctul meu de vedere, eu simt, discut cu oamenii, toţi românii doresc o schimbare în acest sens. (...) Această guvernare trebuie să plece imediat, dacă, într-adevăr, noi, ceilalţi, din opoziţie suntem politicieni responsabili. (...) Nu are nicio legătură starea de epidemie, cine spune acest lucru că starea de alertă ar fi un motiv pentru nedepunerea unei moţiuni este o abordare falsă. Acum, românii au nevoie de o guvernare responsabilă", a mai spus Teodorovici.


Opinia cititorului: 4
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 13.07.2020, 16:47

mai maretule

cand ai facut parte din guvernul aflat la putere ce ai facut concret in afara de asculta si executa dispozitiile sefilor 

ce ai lasat in urma ta la finantele tarii clarvazatorule? 

iar iti este foame scrobitule? 

de ce nu vii cu idei/propuneri concrete cu referire la domeniile economice in care vrei sa faci ceva 

si ca veni vorba, nu uita sa-l aduci si pe maretul clarvazator din Slatina dupa ce-si verifica prin cavouri tablourile matrasite!

sper ca stii la cine ma refer inteligentule 

2.   fără titlu
mesaj trimis de Om în data de 13.07.2020, 17:14

Ai salutat-o cu saru'mana pe șefa ta Dancila ca să poți sa deschizi gura?

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 13.07.2020, 19:50

Dute ba si te tunde, agramatule, ne-am saturat de PSD pana in gat.

4.   Alternativele Sistemului!
mesaj trimis de vlad tepes în data de 13.07.2020, 22:05

In conditii normale, discotecarul ar avea perfecta dreptate, caci si un Guvern format din bosimani ar fi mult mai competent, mai cinstit si mai loial populatiei, decat Guvernul lui Sica Zongorașul! Dar ce te faci atunci cand in locul lui Sica ar veni un Guvern Ciolacu-Ponta, adica in realitate, un Guvern SRI-SIE, caci cele 2 Gunoaie umane mentionate sun doar niste marionete puse pe functii si capatuiala? Ideea e ca oricine ar veni la Guwernare, indiferent ca va fi votat de populatie sau de softul STS-ului, nu va fi altceva decat o alta unealta a Sistemului!

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

IOHANNIS, DUPĂ CE BIDEN A DEPUS JURĂMÂNTUL:"Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm parteneriatul strategic"
20 ian. J.P.


FLORIN CÎŢU:"Nu, au fost îngheţate salariile, a fost luată o decizie"1
20 ian. A.B.


FLORIN CÎŢU:În etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din instituţii
20 ian. A.B.


BARNA:"Am decis ca până la finalul lunii februarie să aprobăm, în Guvern, legea privind desfiinţarea SIIJ"3
20 ian. J.P.


FIREA:"Cerem demisia lui Vlad Voiculescu"4
20 ian. J.P.


Guvernul a aprobat introducerea unor noi categorii de persoane în etapa a doua de vaccinare
20 ian. J.P.


VOICULESCU:"Procesul de vaccinare anti-COVID se va îmbunătăţi"1
20 ian. J.P.


VOICULESCU:"Oamenii trebuie să aibă acces la teste antigen de calitate, inclusiv în farmacii"
20 ian. J.P.


RALUCA TURCAN:"Nu am avut nicio reţinere să mă vaccinez anti-COVID"1
20 ian. J.P.


Ministrul Cîmpeanu spune că numărul angajaţilor din educaţie care vor să se vaccineze este în creştere de la zi la zi1
20 ian. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.