"The Irishman" nu a confirmat aşteptările Netflix

12 dec. 2019 Miscellanea

Lungmetrajul "The Irishman" al lui Martin Scorsese, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie, a fost vizionat de 26,4 milioane de utilizatori Netflix în prima săptămână de la debut. Cifra pare una foarte mare, dar serviciul de streaming se aşteaptă ca filmul - lansat online pe 27 noiembrie - să fie vizionat de 40 de milioane de abonaţi. Filmul "Bird Box", cu Sandra Bullock în rol principal, a fost vizionat de 45 de milioane de abonaţi în decurs de o săptămână, iar comedia "Murder Mistery", cu Adam Sandler şi Jennifer Aniston, de peste 30 de milioane în decurs de trei zile. "The Irishman" a primit cinci nominalizări pentru gala Globurile de Aur 2020, a fost desemnat de The National Board of Review cel mai bun film al anului 2019, a primit aceeaşi distincţie din partea Asociaţiei Criticilor din New York şi este văzut ca un important concurent la Oscar 2020. Cu un buget de peste 140 de milioane de dolari, filmul reprezintă a noua colaborare a lui De Niro cu Scorsese şi prima a lui Pacino cu cineastul american. Din distribuţie mai fac parte Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin şi Ray Romano. Conform news.ro, "The Irishman" este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, expusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană - dispariţia legendarului preşedinte de sindicat Jimmy Hoffa - şi prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica. Pacino este Jimmy Hoffa, iar De Niro interpretează rolul Frank Sheeran, lider de sindicat.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Institutul de Hemologie Transfuzională:"Acordarea de bani donatorilor de plasmă ar putea crea premisele unei discriminări"
14 aug. A.P.


Trei tineri care cultivau cannabis într-o locuinţă din Tulcea, reţinuţi
14 aug. A.P.


Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu, indisponibilizate de poliţişti în toată ţara
14 aug. A.P.


MAE respinge alegaţiile Rusiei la adresa României3
14 aug. A.P.


LUCIAN BODE:''La începutul lunii septembrie vom circula pe încă 25 de km din Autostrada Transilvania''1
14 aug. G.U.


Marea Britanie şi-a asigurat în total 340 de milioane de doze de vaccin1
14 aug. G.U.


Serbia cere test PCR negativ la intrarea în ţară pentru români
14 aug. G.U.


ANPC:"Un gel dezinfectant toxic circulă în comerţ"
14 aug. A.P.


MAE al Rusiei denunţă planul S.U.A de desfăşurare a unor militari americani în România8
14 aug. A.P.


ÎN ACEST ANMinistrul Transporturilor solicită finalizarea a 3 kilometri din centura municipiului Satu Mare
14 aug. G.U.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.