Gala BURSA 2018

Tomac: Avem nevoie de o justiţie credibilă 2

08 iul. Miscellanea
R.G.
Tomac: Avem nevoie de o justiţie credibilă

România traversează o perioadă grea "astăzi", avem nevoie de o justiţie credibilă şi nu de una care "să-i apere pe cei care fug de dreptate, de o judecată corectă", a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac, în deschiderea Congresului Organizaţiei de Tineret, conform Agerpres.

"România traversează o perioadă grea astăzi, vedeţi ce înseamnă o majoritate toxică aşa cum este PSD şi ALDE, care are o singură agendă: cum să pună mâna pe justiţie. Avem nevoie de o justiţie credibilă, o justiţie care să facă dreptate pentru cetăţeni, nu o justiţie care să-i apere pe cei care fug de dreptate, de o judecată corectă", a spus Tomac.

El le-a promis delegaţilor la Congres că partidul va lansa ''proiecte inteligente'' care să stimuleze angajarea tinerilor.

"Vom veni cu proiecte inteligente, prin care să stimulăm angajarea tinerilor, pentru că doar să încurajezi nemunca nu este o soluţie, aşa cum face PSD la ora actuală. Avem nevoie de locuri bine plătite aici, în ţară, şi soluţii există. Imaginaţi-vă că nu suntem în stare, şi mă refer aici la guvernele PSD, pentru că aceştia se plâng din an în an că nu-i lasă statul paralel să guverneze, e o mare minciună şi o mare prostie. Sunt de şase ani de zile la guvernare, neîntrerupt, şi nu au fost în stare să atragă fonduri europene - nici pentru mici întreprinderi, nici pentru construcţie de autostrăzi, nici pentru construcţie de spitale, nici pentru renovat şcoli şi universităţi. Nu sunt capabili (...) nu le pasă decât de ei, de agenda lor şi de problemele lor din justiţie", a mai spus liderul PMP.

Opinia cititorului: 2
1.   "justitie credibilă"
mesaj trimis de anonim în data de 08.07.2018, 09:25

De când cetățeni nu mai cred în justiție?

2.   ȘTIE ȘI GRIVEI !!!
mesaj trimis de anonim în data de 08.07.2018, 11:38

BANUL ,, VORBEȘTE " ȘI VA VORBI FOREVER !!!

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

PROTESTESTELE DIN FEBRUARIE 2017 ÎMPOTRIVA OUG 13Trei protestatari condamnaţi la închisoare2
16 nov. V.D.


OFERTE LA SUTE DE DESTINAŢII AUTOHTONE, EUROPENE SAU EXOTICE, LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEIBogdan Trif: "Sperăm ca industria turismului să ajungă primul contributor la PIB"
16 nov. Adelina Toader


Preţ record, 36.000.000 de dolari pentru o perlă
16 nov.


OCTOMBRIE 2018:Ţara noastră - codaşă la înmatriculările auto
15 nov. A.P.


Cerere mai mare decât oferta, pe Valea Prahovei2
15 nov.


INS, PRIMELE NOUĂ LUNI:Volumul lucrărilor de construcţii, în scădere cu 4,1%
14 nov. A.P.


Marijuana a devenit medicament şi în Thailanda
14 nov.


Colliers International administrează birourile Vox Technology Park
13 nov. M.F.


FEMEIA CARBONIZATĂ LA INCENDIUL DIN CUGIR:S-a întors după telefon şi a murit în flăcări
13 nov. F.B.


Sens unic în ceea ce priveşte demografia
13 nov.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.