TRANSFER-GO:

Românii au transferat peste 20 de milioane de euro

26 apr. 15:11 Miscellanea
D.I.
Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România
Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România

TransferGo, compania de transferuri online internaţionale, a facilitatat, în primele trei luni ale lui 2018, transferuri în valoare totală de peste 130 milioane de euro între 46 de ţări la nivel global, se arată într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, românii au trimis, prin intermediul companiei, peste 20 milioane de euro, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Reprezentanţii TransferGo precizează că numărul tranzacţiilor către şi dinspre România prin intermediul aplicaţiei mobile TransferGo a ajuns la începutul lui 2018 la 65% din totalul tranzacţiilor, o creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când aceste tranzacţii totalizau doar 19% din totalul operaţiunilor. marchează totodată o creştere în ceea ce priveşte numărul de utilizatori ai aplicaţiei mobile TransferGo.

În acelaşi timp, luna aprilie marchează lansarea serviciului de plată prin intermediul cardului pentru utilizatorii din România. Până acum, transferurile efectuate dinspre România spre alte teritorii se efectuau prin intermediul transferurilor bancare, proces care nu permitea transferurile instante. Odată cu lansarea transferurilor prin intermediul cardului, TransferGo a lansat şi opţiunile de transfer Astăzi şi Acum. Opţiunea Astăzi le permite utilizatorilor să trimită bani care ajung la destinaţie în aceeaşi zi, pe când opţiunea Acum reduce la numai 30 de minute timpul necesar transferului.

Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România, a declarat: "Ne bucurăm să lansăm noi servicii care facilitează accesul la transferuri cât mai rapide şi la costuri avantajoase pentru clienţii noştri din România. Aliniem astfel serviciile disponibile aici cu cele disponibile la nivel global şi plănuim ca în perioada următoare să dezvoltăm cât mai mult reţeaua ţărilor în care serviciile TransferGo sunt disponibile".

Potrivit sursei citate, de la lansarea serviciilor rapide, la începutul acestei luni, până acum, peste 50% din total transferurilor au fost efectuate prin intermediul cardurilor, iar compania se aşteaptă ca acest număr să crească în următoarea perioadă.

Comunicatul companiei mai informează că un studiu realizat în 2017 a dezvăluit că peste 85% dintre români preferă să efectueze plăţi prin intermediul cardului, valoarea acestor plăţi crescând cu peste 30% faţă de 2016.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Bulgaria se apropie de momentul aderării la euro
18 iul. R.G.


Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA)Donează 250.000 de dolari pentru sprijinirea refugiaţilor
18 iul. R.G.


Cliff Richard a câştigat procesul intentat BBC
18 iul. R.G.


INS:Reţeaua de apă potabilă a crescut cu 3%
18 iul. V.D.


Ambasadorul SUA s-a întâlnit cu procurorul Anca Jurma
17 iul. R.G.


22 de elicoptere pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
17 iul. R.G.


Câţiva protestatari în Piaţa Victoriei
17 iul. A.M.


Hărţuirea sexuală sancţionată drastic
17 iul. G.M.


Putin SUA şi Rusia discută despre controlul armamentului
16 iul. R.G.


TAROM cumpără cinci aeronave noi
16 iul. R.G.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.