Tren deraiat pe ruta Călăraşi-Ciulniţa

20 nov. 2017 Miscellanea
Andrei Stan
Tren deraiat pe ruta Călăraşi-Ciulniţa

Circulaţia feroviară este blocată în zonă 

-------------

Actualizare 10:04 "CFR": Pasagerii de pe ruta Ciulniţa - Călăraşi Sud vor fi transportaţi cu mijloace auto

Pasagerii trenurilor care se deplasează pe ruta Ciulniţa - Călăraşi Sud vor fi transportaţi cu mijloace auto după ce un vagon din compunerea unui tren care aparţine operatorului privat de transport de marfă "Unicom Tranzit" a deraiat de un boghiu, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate "CFR".

Reprezentanţii "CFR" menţionează că trenul asigura un transport cu deşeuri feroase pe relaţia Zalău Nord - Călăraşi Nord.

Compania adaugă: "La faţa locului se află reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum şi echipele de specialişti care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe şină a vagonului. Până la finalizarea operaţiunilor de intervenţie, CFR SA asigură continuitate în traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile înscrise astazi în circulaţie, pe relaţia Ciulniţa - Călăraşi Sud. Compania Naţională de Căi Ferate «CFR» SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuităţii traficului feroviar până la finalizarea intervenţiei şi redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă".

-------------

Circulaţia feroviară este blocată, în această dimineaţă, pe Secţiunea de cale ferată 802, din cauza unui tren care a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta Călăraşi - Ciulniţa, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin intermediul unui comunicat.

"În acest moment se efectuează cercetarea locului faptei şi se încearcă remedierea problemei, în vederea redeschiderii rapide a traficului feroviar", precizează Infotrafic.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

LUNA SEPTEMBRIE:Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut în România cu 73,4%2
17 oct. V.D.


România ocupă ultimele locuri la capitolul educaţie
16 oct. V.D.


Economia României - puternic afectată de îmbătrânirea rapidă a populaţiei
16 oct. P.E.


ITP - obligatoriu pentru programul Rabla
16 oct. E.A.


GHEORGE LUCACIU, ROMATOM:"Industria nucleară orizontală poate asigura 19.000 locuri de muncă"
16 oct. P.E.


CERT-RO ORGANIZEAZĂ LA BUCUREŞTI: Conferinţa anuală dedicată noilor provocări în securitata cibernetică
16 oct. F.B.


Autospeciale noi pentru structurile Poiţiei Române
15 oct. V.I.


Orice adunare publică va trebui declarată în prealabil
15 oct. F.B.


Conferinţa "Insolvenţa persoanei fizice şi darea în plată"
15 oct. M.B.


DELOITTE:România - locul 44 în clasamentul SPI
15 oct. P.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.