TRIMESTRUL AL TREILEA

Veniturile Coca-Cola HBC au crescut cu 2,6%

08 nov. 2018
V.D.
Veniturile Coca-Cola HBC au crescut cu 2,6%

Coca-Cola HBC, al doilea producător de băuturi Coca Cola din afara SUA, a raportat astăzi o creştere a veniturilor din vânzări cu 2,6% până la 1,87 miliarde euro în trimestrul al treilea, graţie creşterii volumelor pe pieţele în curs de dezvoltare şi emergente, informează Reuters.

Compania care vinde băuturi Coca-Cola în 28 de ţări, majoritatea din Europa şi Asia, a precizat că în trimestrul al treilea volumul vânzărilor a avansat cu 4,2%. Pe pieţele în curs de dezvoltare, volumul vânzărilor s-a majorat cu 11,3%, graţie contribuţiei pieţei din Polonia. Pe segmentul pieţelor emergente, volumul vânzărilor a urcat cu 4,1%, compania precizând că în România, Ucraina şi Serbia a înregistrat o moderare a ritmului foarte rapid de creştere a vânzărilor înregistrat în perioada similară a anului trecut.

"În România, volumul livrărilor a crescut cu o singură cifră, cu o creştere solidă în cazul băuturilor acidulate şi energizante. Volumul vânzărilor de apă a scăzut în acest trimestru după un rezultat foarte solid în perioada similară a anului trecut", informează Coca-Cola HBC.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu vânzări de peste două miliarde de unităţi. Compania activează într-o zonă geografică extinsă şi are operaţiuni în 28 de ţări, servind o populaţie de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri şi cafea.

Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România. Coca-Cola HBC România are sediul social în Voluntari şi deţine trei fabrici de îmbuteliere pe teritoriul ţării, localizate în Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

COMISIA EUROPEANĂ, ÎN ŢARA NOASTRĂ:Investiţie de 266 milioane euro pentru dezvoltarea rurală
14 ian. T.A.


VIŞAN (MINISTRUL ENERGIEI): Greva de la CE Oltenia e în afara cadrului legal
14 ian. M.I.


ŞEFUL DIRECŢIEI GENERALE DE PAŞAPOARTE:Noile paşapoarte - imposibil de falsificat
12 ian. T.M.


MAPN A SESIZAT PARCHETUL MILITAR:Procedura de achiziţie a corvetelor, suspendată3
11 ian. M.I.


Fermierii au la dispoziţie fonduri europene în trimestrul întâi
07 ian. I.M.


GUVERN: Investitori interesaţi de realizarea autostrăzii Ploieşti - Braşov
17 dec. 2018 T.A.


MAP:Investiţie de 50 milioane euro pentru siguranţa Acumulării Colibiţa
13 dec. 2018 T.A.


TENDINŢELE PIEŢEI VERZI ÎN ANUL 2019Reducerea cu 20% a emisiilor de gaze de seră
05 dec. 2018 M.I.


MINISTRUL APĂRĂRII, GABRIEL LEŞ:"Industria românească de apărare se poate relansa prin retehnologizare"
28 nov. 2018 Ramona Radu


PREŞEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS:"Nu există voinţă la nivel guvernamental pentru realizarea autostrăzii A8"1
26 oct. 2018 Alina Vasiescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.