Gala BURSA 2018

TRIMESTRUL AL TREILEA

Veniturile Coca-Cola HBC au crescut cu 2,6%

08 nov. 10:51
V.D.
Veniturile Coca-Cola HBC au crescut cu 2,6%

Coca-Cola HBC, al doilea producător de băuturi Coca Cola din afara SUA, a raportat astăzi o creştere a veniturilor din vânzări cu 2,6% până la 1,87 miliarde euro în trimestrul al treilea, graţie creşterii volumelor pe pieţele în curs de dezvoltare şi emergente, informează Reuters.

Compania care vinde băuturi Coca-Cola în 28 de ţări, majoritatea din Europa şi Asia, a precizat că în trimestrul al treilea volumul vânzărilor a avansat cu 4,2%. Pe pieţele în curs de dezvoltare, volumul vânzărilor s-a majorat cu 11,3%, graţie contribuţiei pieţei din Polonia. Pe segmentul pieţelor emergente, volumul vânzărilor a urcat cu 4,1%, compania precizând că în România, Ucraina şi Serbia a înregistrat o moderare a ritmului foarte rapid de creştere a vânzărilor înregistrat în perioada similară a anului trecut.

"În România, volumul livrărilor a crescut cu o singură cifră, cu o creştere solidă în cazul băuturilor acidulate şi energizante. Volumul vânzărilor de apă a scăzut în acest trimestru după un rezultat foarte solid în perioada similară a anului trecut", informează Coca-Cola HBC.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu vânzări de peste două miliarde de unităţi. Compania activează într-o zonă geografică extinsă şi are operaţiuni în 28 de ţări, servind o populaţie de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri şi cafea.

Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România. Coca-Cola HBC România are sediul social în Voluntari şi deţine trei fabrici de îmbuteliere pe teritoriul ţării, localizate în Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS:"Nu există voinţă la nivel guvernamental pentru realizarea autostrăzii A8"1
26 oct. Alina Vasiescu


STRATEGIA ENERGETICĂ A ROMÂNIEI: România necesită investiţii de 15-30 miliarde de euro în sectorul energetic
20 sep. F.B.


CNAIR - contract de 17,8 milioane lei cu Luxten
05 aug. M.D.


Municipalitatea a semnat contractul privind elaborarea "Strategiei pentru Smart City Bucureşti"
26 iul. R.R.


Contractul cu Deloitte semnat pentru Smart City
25 iul. Medeea Dumitrache


Execuţia bugetului general consolidat
28 iun. A.M.


BRĂILA:Fermierii au depus cereri unice pentru subvenţii
08 mai. A.M.


"Construim, în medie, 45 de km pe an şi avem nevoie de vreo 3000 kilometri de autostrăzi "1
07 mai. A consemnat Ancuţa Stanciu


Nicuşor Constantinescu a fost achitat într-un dosar în care iniţial primise 6 ani închisoare
23 mar. D.I.


TOADER, DESPRE EXTRĂDAREA LUI GHIŢĂ: "Partea română şi-a îndeplinit obligaţiile. Luni mă întâlnesc cu ministrul Justiţiei din Serbia"
20 mar. D.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.