UniCredit oferă un discount de dobândă la creditele semnate cu semnătură electronică 1

03 iul. 20:27 Comunicate de presă
A.P.
UniCredit oferă un discount de dobândă la creditele semnate cu semnătură electronică

Semnătura electronică calificată este încurajată în relaţie cu UniCredit. De aceea, se oferă clienţilor un discount de dobândă de 2pp pentru orice credit semnat cu semnătură electronică, anunţă un comunicat de presă al companiei.

UniCredit Consumer Financing propune clienţilor o nouă campanie prin care oferă o reducere de dobândă pentru creditele semnate, cu semnătură electronică calificată. Semnătura electronică calificată are aceeaşi valoare juridică cu semnătura olografă (scrisă de mână) şi poate fi folosită în relaţia cu UniCredit Consumer Financing după obţinerea, în mod gratuit, a unui certificat electronic calificat emis de TRANS SPED SRL, prestator de servicii calificat.

Concret, clienţii care aplică pentru un produs de creditare din oferta UniCredit Consumer Financing IFN (Credit de Realizări Personale sau Credit Verde) în perioada 1 iulie - 31 iulie 2020, pot beneficia de un discount de 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard aferentă produsului respectiv, dacă semnează documentaţia de creditare folosind semnătura electronică calificată, în prezenţa reprezentantului UniCredit. Mai mult, în cazul produsului Credit de Realizări Personale, reducerea de dobândă se poate cumula cu o serie de alte reduceri existente - ca de exemplu în condiţiile în care clientul virează salariul într-un cont curent deschis la UniCredit Bank, acesta beneficiază de o reducere suplimentară de 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard. Pentru a semna documentaţia de credit cu semnătura electronică calificată, clientul trebuie să deţină un număr de telefon mobil, o adresă validă de e-mail şi să fie de acord cu acest proces de semnare electronică.

Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing: "Strategia noastră de digitalizare a activităţii este clară şi asumată, şi am făcut paşi importanţi în această direcţie - oferind, în mod gratuit, încă de acum doi ani, clienţilor noştri posibilitatea de a semna electronic documentaţia de creditare. Vrem să încurajăm utilizarea acestei soluţii, pentru că ea aduce clare beneficii de timp ţi comoditate, şi, în acest context, răsplătim acum printr-un discount de dobândă la toate produsele din oferta noastră utilizarea semnăturii electronice calificate în semnarea documentaţiei de creditare".

Această nouă campanie se integrează în strategia de digitalizare a UniCredit Consumer Financing, în contextul căreia compania şi-a propus să încurajeze clienţii să realizeze, într-o măsură cât mai mare, operaţiuni fară suport pe hârtie, implementând încă din martie 2018 un flux care permite semnarea electronică a documentaţiei de creditare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul UniCredit.


Opinia cititorului: 1
1.   Deci
mesaj trimis de Cristian în data de 04.07.2020, 07:19

Deci clientul vine la bancă și, in loc sa semneze pe hârtie scoate un token de semnătură digitală și semnează electronic.

Mare chestie digitală, să-mi bag picioarele.

ANAF nu s-a gândit la soluția asta? 

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

NUCLEARAELECTRICA:Sincronizarea Unităţii 1 Cernavodă la Sistemul Energetic Naţional s-a realizat azi
05 aug. J.P.


DE LA 1,75% LA 1,5% BNR reduce dobânda cheie cu 0,25 puncte procentuale
05 aug. J.P.


Vola.ro introduce posibilitatea de a achiziţiona bilete de avion cu asigurare COVID-19 inclusă
05 aug. A.B.


Veniturile Allianz Grup au fost de 73,5 miliarde de euro în prima jumătate a anului
05 aug. A.P.


Operatorii din turismul autohton cer sprijinul Guvernului pentru repornirea activităţilor
05 aug. A.P.


Spitalul Euroclinic împlineşte 15 ani de activitate
05 aug. C.P.


Hotelurile din România înregistrează rezultate negative record1
05 aug. A.B.


DREPTUL LA BANKINGDe la începutul pandemiei, băncile au acordat credite noi de 8,5% din soldul creditului neguvernamental
05 aug. A.P.


ANALIZĂ PWC:"Operatorii aerieni au 6-12 luni să se recupereze din cea mai mare contracţie din istoria acestui sector"1
05 aug. A.P.


Investiţie de 100.000 euro într-un nou club de educaţie acvatică
04 aug. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.