Vânzările Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, la noi, au ajuns la 10 milioane de euro, în 2017

17 apr. 2018 Companii
RAMONA RADU

Mitsubishi Electric Europe a inaugurat prima sucursală din ţara noastră 

Mitsubishi Electric Europe, prin divizia Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, a inaugurat, ieri, prima sucursală a companiei din ţara noastră, la Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor companiei, anul trecut, cota de vânzări a Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, în ţara noastră, a fost de aproximativ zece milioane de euro, totalizând 10% din piaţa locală de sisteme de climatizare, conform estimărilor companiei.

De asemenea, în ultimii ani, Mitsubishi Electric şi-a dublat cota de piaţă pentru produse electrice de acest tip, iar pentru anul curent estimează o creştere suplimentară a vânzărilor.

Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric România, a declarat: "Am decis să consolidăm prezenţa Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piaţa locală a înregistrat, în ultimii ani, o evoluţie spectaculoasă. Mai mult decât atât, economia locală a crescut mult şi considerăm că avem condiţii favorabile pentru consolidarea prezenţei brandului".

Totodată, Yoji Saito, preşedinte şi CEO Mitsubishi Electric Europe BV, a afirmat, ieri, că Mitsubishi Electric Living Environmental Systems îşi doreşte să atingă vânzări nete de cinci trilioane de yeni, până în anul 2020.

Reprezentanţii companiei au mai spus că sistemele de aer condiţionat reprezintă una dintre direcţiile importante pe care aceasta doreşte să o dezvolte în ţara noastră.

Sucursala din Capitală este cea de-a doua deschisă de către companie în Europa de Sud-Est, potrivit reprezentanţilor firmei.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems are activitate în domeniul instalaţiilor de aer condiţionat, încălzire şi tratare a aerului şi este prezentă pe piaţa din ţara noastră din anul 1990, prin intermediul unei reţele de distribuitori.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

PRIVIND LEGALITATEA ACHIZIŢIEI URANIULUI DIN IMPORT:Curtea de Conturi a solicitat ANAP să verifice Nuclearelectrica
18 mar. T.I.


Curtea de Conturi a identificat prejudicii de 350 milioane de lei
18 mar. T.T.


RE/MAX Grup de Lux se extinde la trei birouri francizate
18 mar. I.T.


HOTELGURU.RO:Bugetul minim al unei mini-vacanţe în ţară, 500 lei de persoană
18 mar. A.T.


CONFERINŢA BURSA: ANTREPRENORIATUL FĂRĂ GEN / RUXANDRA PIETREANU, PATH-FINDER CORPORATE FINANCE:"Domeniul investiţiilor şi al fondurilor de investiţii rămâne dominat de bărbaţi"
18 mar. ADELINA TOADER


Volkswagen vrea să renunţe la unele mărci din portofoliul grupului
17 mar. L.A.


BMW şi Daimler discută despre dezvoltarea unor platforme de vehicule electrice
17 mar. I.M.


Standard & Poor's reconfirmă rating-ul de perspectivă stabilă al României3
16 mar. M.I.


BERD acordă Arcelik un credit de 183 de milioane de dolari
15 mar. M.I.


ACEA:Vânzările de autoturisme Dacia în Europa au crescut cu 2,4%, în februarie
15 mar. M.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.