Various Brands deschide două noi magazine în Bucureşti şi Bacău

18 dec. 2020 Lifestyle
A.P.
Various Brands deschide două noi magazine în Bucureşti şi Bacău

Various Brands deschide încă două magazine până de Crăciun, în Bucureşti şi Bacău, şi încheie, astfel, anul cu o reţea formată din 26 de magazine fizice şi un shop online, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Primul magazin care îşi va deschide uşile pentru pasionaţii de streetwear este cel din AFI Cotroceni din Bucureşti, pe data de 18 decembrie. Acest magazin, situat la etajul 1, îşi va întâmpina clienţii într-un spaţiu modern cu o suprafaţă de 80 metri pătraţi.

Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat pe data de 24 decembrie, în Arena Mall din Bacău, tot la etajul 1, suprafaţa utilă a acestuia fiind de 117 metri pătraţi.

Investiţia în cele două noi magazine Various Brands, făcută la finalul unui an cu multe provocări, se ridică la aproximativ 400.000 euro şi cuprinde atât amenajarea spaţiilor cu designul minimalist şi bine cunoscut al retailerului, cât şi stocul de produse de la cele mai renumite branduri la nivel internaţional, precum Nike, Puma, Jordan, adidas şi multe altele.

Nicolae Popa, co-owner Various Brands a spus: "Cu toate incertitudinile aduse de această pandemie, suntem mândri să spunem că ne-am depăşit targetul iniţial de expansiune pentru 2020 şi am pus pe harta ţării 6 noi magazine în 5 oraşe-cheie, astfel încât să ajungem cât mai aproape de clienţii noştri care apreciază produsele noastre de calitate şi preţurile competitive".

Bogdan Nania, co-owner Various Brands a declarat : "Ne dorim ca anul viitor să continuăm, în acelaşi ritm, creşterea reţelei naţionale şi, de ce nu, să căutăm variante optime pentru a depăşi graniţele ţării. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm mai mult platforma noastră de e-commerce, www.various-brands.ro, pentru o mai puternică prezenţă în online".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Lifestyle

COSMETIC PLANT lansează şase produse noi în gama essential
19 apr. G.U.


ANALYST ESTIMATESEight years until the leu gets replaced with the Euro
26 mar. EMILIA OLESCU (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


"Banks - much better prepared for the crisis than 13 years ago"
24 mar. EMILIA OLESCU (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


Chloe Zhao şi Emerald Fennell, nominalizate la principala categorie a premiilor decernate de Sindicatul Regizorilor Americani
10 mar. G.U.


CONF. UNIV. DR. DIANA PĂUN:"Educaţia pentru sănătate trebuie să fie materie obligatorie în şcoli"13
05 feb. A.V.


ADVERTORIALDe ce să angajezi o agenţie pentru SEO?
30 ian.


Bidding for life - the inequality of access to the Covid vaccine
20 ian. ADELINA TOADER (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


''Colectiv'', cel mai bun film străin la premiile NSFC
10 ian. G.U.


Snoop Dogg s-a filmat în timp ce asculta manele româneşti 2
08 ian. J.P.


Dorian Popa îşi va schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cântăreţ7
07 ian. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.