Volkswagen doreşte majorarea producţiei de automobile 1

18 aug. 2018 Companii
A.M.
Volkswagen doreşte majorarea producţiei de automobile

Grupul auto german Volkswagen intenţionează ca în următori ani să îşi majoreze producţia realizată la cartierul său general de la Wolfsburg până la un milion de automobile pe an, a declarat ieri directorul de producţie şi logistică de la marca VW, Andreas Tostmann, transmite DPA.

Anul trecut, VW a asamblat aproximativ 790.000 de autoturisme la uzina de la Wolfsburg, cu aproximativ 62.000 de angajaţi. La nivel mondial, marca VW a livrat peste 6,2 milioane de autoturisme şi are aproximativ 214.000 de angajaţi.

Andreas Tostmann a precizat că producţia modelului Golf va fi mutată de la uzinele de la Zwickau (Germania) şi Puebla (Mexic) la uzina de la Wolfsburg, iar această majorare a producţiei va fi acompaniată de introducerea unei noi generaţii de Volkswagen Golf, cea de a opta. În schimb, la uzina de la Zwickau va fi produs noul model complet electric al celor de la Volkswagen. Până în anul 2020 productivitatea tuturor uzinelor din Germania ar urma să crească cu 25%, a anunţat Tostmann.

"Pentru a rămâne competitiv, în viitor Volkswagen trebuie să facă noi eforturi, în special după perioada de după 2020", a declarat recent directorul general al întregului grup Volkswagen, Herbert Diess.

Potrivit surselor citate, Volkswagen a pus la punct o nouă strategie de producţie cu opt domenii de acţiune. De exemplu, reducerea complexităţii structurii de producţie prin diminuarea numărului de opţiuni şi componente. În plus, în toate uzinele Volkswagen ar trebui pusă la punct o structură uniformă de producţie, a spus Tostmann.

La finele lunii septembrie, marca Volkswagen va anunţa detaliile noii sale strategii de producţie denumită "Transform.Together".

Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 18.08.2018, 13:57

Adică pă germană...transform. together. ? Ce o fi asta? Să. Fie transformiren zusamen?)))

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Acţionarii OMV Petrom au aprobat un buget de investiţii de 4,17 miliarde de lei în 2019
20 apr. I.M.


iCEE.fest anunţă zeci de speakeri pentru ediţia 2019, noi linii de conţinut şi un nou brand
19 apr. A.L.


ADVERTORIAL:Sfaturi pentru deschiderea cu succes a unui magazin
19 apr.


Reprezentanţi a 6 fabrici din grupul InterAgro cer audienţă la premierul Dăncilă
19 apr. M.I.


Nissan îşi reduce producţia pe plan mondial cu 15%
19 apr. T.I.


Google permite utilizatorilor sistemului Android din Europa să îşi aleagă browserele
19 apr. T.E.


LA DEBUTUL DE LA BURSA DIN NEW YORK:Acţiunile Pinterest au crescut cu 25%
19 apr. T.M.


CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DIALOG PUBLIC-PRIVATSecuritatea cibernetică: prima linie de apărare în faţa impactului inteligenţei artificiale (III)1
19 apr. Marc-Andre Ryter


PROIECT BROWNFIELD AL PRIME KAPITALSilk District - ansamblu imobiliar de 200 milioane euro, în Iaşi
19 apr. EMILIA OLESCU


Mol România şi Fundaţia pentru Parteneriat - sprijin financiar pentru proiecte de mediu
18 apr. T.R.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.