Volkswagen doreşte majorarea producţiei de automobile 1

18 aug. Companii-Afaceri
A.M.
Volkswagen doreşte majorarea producţiei de automobile

Grupul auto german Volkswagen intenţionează ca în următori ani să îşi majoreze producţia realizată la cartierul său general de la Wolfsburg până la un milion de automobile pe an, a declarat ieri directorul de producţie şi logistică de la marca VW, Andreas Tostmann, transmite DPA.

Anul trecut, VW a asamblat aproximativ 790.000 de autoturisme la uzina de la Wolfsburg, cu aproximativ 62.000 de angajaţi. La nivel mondial, marca VW a livrat peste 6,2 milioane de autoturisme şi are aproximativ 214.000 de angajaţi.

Andreas Tostmann a precizat că producţia modelului Golf va fi mutată de la uzinele de la Zwickau (Germania) şi Puebla (Mexic) la uzina de la Wolfsburg, iar această majorare a producţiei va fi acompaniată de introducerea unei noi generaţii de Volkswagen Golf, cea de a opta. În schimb, la uzina de la Zwickau va fi produs noul model complet electric al celor de la Volkswagen. Până în anul 2020 productivitatea tuturor uzinelor din Germania ar urma să crească cu 25%, a anunţat Tostmann.

"Pentru a rămâne competitiv, în viitor Volkswagen trebuie să facă noi eforturi, în special după perioada de după 2020", a declarat recent directorul general al întregului grup Volkswagen, Herbert Diess.

Potrivit surselor citate, Volkswagen a pus la punct o nouă strategie de producţie cu opt domenii de acţiune. De exemplu, reducerea complexităţii structurii de producţie prin diminuarea numărului de opţiuni şi componente. În plus, în toate uzinele Volkswagen ar trebui pusă la punct o structură uniformă de producţie, a spus Tostmann.

La finele lunii septembrie, marca Volkswagen va anunţa detaliile noii sale strategii de producţie denumită "Transform.Together".

Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 18.08.2018, 13:57

Adică pă germană...transform. together. ? Ce o fi asta? Să. Fie transformiren zusamen?)))

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / MAKE, PREŞEDINTE-DIRECTOR GENERAL AL TRUSTULUI DE PRESĂ "BURSA":"Toate ideile de dezvoltare trebuie să servească omul"1
26 sep. E.O.


CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / GEORGE ROTARIU, BITCOIN ROMÂNIA:"Bitcoin nu vine să înlocuiască sistemele bancare, ci să le completeze"
26 sep. Adelina Toader


CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / MIRCEA URSACHE, ASF:"Ţara noastră îşi gestionează foarte prost banii"
26 sep. Vlad Dobrea


CJ Iaşi vrea să exploreze investiţiile de tip "Smart City"
26 sep.


CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / FLORIN DĂNESCU, ARB:"Industria bancară este un feedback important al economiei"
26 sep. Emilia Olescu


CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / CIPRIAN ALEXANDRU CARAGEA, ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU SMART CITY ŞI MOBILITATE:"Oportunităţile privind satele inteligente sunt extraordinare pentru viitor"
26 sep. A.V.


"Siemens" va concedia 2.900 de angajaţi în Germania
26 sep.


CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / GHEORGHE IALOMIŢIANU, UNIUNEA PROFESIILOR LIBERALE DIN ROMÂNIA:"Politica fiscală a majorat salariile din sistemul public, în loc să îl eficientizeze"
26 sep. Ramona Radu


CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / ADRIAN TĂNASE, BURSA DE VALORI BUCUREŞTI:"Dezvoltarea pieţei de capital trebuie să înceapă cu investitorii individuali"
26 sep. Andrei Iacomi


CONFERINŢA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI / RADU GRAŢIAN GHEŢEA, CEC BANK:"Deşi avem resurse şi o strategie de dezvoltare durabilă, nu prea se văd rezultatele"
26 sep. E.O.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.