WEST GATE

Prelungeşte cu încă 5 ani contractul cu PPD România

06 iun. 16:31 Comunicate de presă
A.M.
 Prelungeşte cu încă 5 ani contractul cu PPD România

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deţinut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spaţiului de birouri cu compania americană de studii clinice medicale PPD România pentru încă cinci ani. Aceasta este a doua prelungire consecutivă a contractului, PPD România fiind prezentă în West Gate din 2008, conform comunicatului remis redacţiei noastre.

"Lucrăm la îmbunătăţirea continuă a mixului de servicii pus la dispoziţie de echipa noastră de facility, pentru a menţine atractivitatea parcului nostru de birouri. Când un chiriaş alege să rămână timp de 15 ani în acelaşi parc de birouri, îţi validează, practic, eforturile depuse zi de zi.

Accesibilitatea şi modul în care un parc de birouri este conectat la reţeaua de transport sunt elemente extrem de importante atunci când o companie îşi alege sediul. Într-un oraş din ce în ce mai aglomerat, aşa cum este Bucureşti, nimeni nu mai vrea ca angajaţii săi să petreacă ore în şir pe drum. Metroul este vital, iar când lucrezi în West Gate faci cinci minute până în staţie", spune Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

"În discuţii a fost implicat direct managementul PPD din Londra, care s-a declarat mulţumit de serviciile oferite, de calitatea clădirilor şi accesibilitatea excelentă a parcului de birouri West Gate. Rămânem în continuare flexibili şi deschişi la planurile de viitor ale companiei PPD în România", spune Ştefan Tudos, vicepreşedintele Genesis Property.

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziţia comunităţii de business (formată din peste 10.000 oameni de business şi studenţi) o gamă largă de servicii şi facilităţi precum: trei spaţii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri şi o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curăţătorie de haine, sală de fitness, teren de sport şi spaţii de relaxare exterioare pe iarbă, se mai transmite în comunicat.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără PPD, Societe Generale, European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Târgul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM
13 sep. I.T.


ANDREEA PAUL (INACO):"Numărul roboţilor industriali va creşte cu 15% anual"1
05 sep.


ANDREEA PAUL (INACO):"Numărul roboţilor industriali va creşte cu 15% anual"1
04 sep.


Granini lansează sucuri cu conţinut de suc 100%
04 sep. A.M.


evoMAG, vânzările de calculatoare cresc cu 25%
04 sep. A.M.


INTERNATIONAL BUSINESS FORUM:Prezenţe remarcante la standul USH Pro Business
03 sep. Teona Tomoiaga


CONFERINŢA NAŢIONALĂ A BUCĂTARILORO gastronomie condusă doar de vizual, prima ediţie
03 sep. Teona Tomoiaga


IFA 2018:Soluţii AI prezentate de LG
31 aug. A.M.


Brico Depôt lansează catalogul cu soluţii pentru încălzirea locuinţei
30 aug. A.M.


ROMANIA CONNECTED Transportul multimodal conectează afacerile din România cu pieţele internaţionale
28 aug. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.