Wingsrom Flying atacă noi pieţe, pe fondul pandemiei de COVID-19

10 iul. 11:26 Companii
A.V.
Ronen Navick, CEO-ul Wingsrom Flying Quality Products
Ronen Navick, CEO-ul Wingsrom Flying Quality Products

Anterior crizei, societatea estima să ajungă la afaceri de 14 milioane de euro în 2020, faţă de 9 milioane de euro în 2019 

Compania Wingsrom Flying Quality Products, care estima să ajungă la afaceri de 14 milioane de euro în 2020, faţă de 9 milioane de euro în 2019, atacă astăzi noi pieţe, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit unui comunicat al societăţii.

În noul context, Ronen Navick, CEO-ul companiei, a hotărât să-şi reinventeze strategia de business, Wingsrom Flying Quality Products având ca obiect de activitate prelucrări mecanice prin diferite procese pe maşini cu comandă numerică, de strunjire, frezare, finisare, marcare, alte activităţi conexe (măsurători 3D, metalografie, control nedistructiv).

Domnia sa declară: "Noi continuăm să credem în acest business, chiar dacă momentul de faţă nu este cel mai prielnic pentru compania noastră. Pe noi ne-a afectat extrem de tare această perioadă, în contextul în care volumele de producţie au fost reduse cu 60%. Pe durata stării de urgenţă am produs continuu şi nu am putut beneficia de facilităţi din partea statului, pe urmă volumele ne-au scăzut dramatic. Cum nimic nu se obţine uşor, facem eforturi uriaşe pentru a ne repoziţiona pe piaţă şi ne îndreptăm spre alte industrii, având în vedere că Aviaţia suferă, pentru că vrem să ne păstrăm angajaţii pe care i-am format cu greu. Suntem pregătiţi să colaborăm cu companii din industrii precum cele auto, medicale, de energie şi tehnologie ecologică, în principal din Europa şi Orientul Mijlociu. Deţinem o vastă experienţă în industria aviatică, în special pe prelucrarea materialelor pentru orice tip de cerere disponibilă pe piaţă".

Fondată în primăvara lui 2012, iniţial ca furnizor strategic al unui mare producător de motoare pentru avioane, compania are astăzi peste 150 de anagajaţi. Conform omului de afaceri israelian Ronen Navick, Wingsrom poate acoperi mai multe sectoare de piaţă, compania fiind pregătită pentru oportunităţi şi provocări noi.

Wingsrom Flying Quality Products realizează echipamente de strunjire şi de frezat de ultimă generaţie, marca Okuma CNC.

Ronen Navick a fondat Wingsrom Flying Quality Products în 2012, având aproape 25 de ani de experienţă în industria producătoare de aeronave. Anul trecut, compania pe care o conduce a raportat afaceri de 9 milioane de euro, mai mult cu 27% faţă de suma înregistrată în 2018, de 7,1 milioane de euro. Fondatorul societăţii vrea ca Wingsrom să depăşească în trei ani 25 de milioane de euro, în privinţa cifrei de afaceri.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

870 de navalişti români, disponibilizaţi de Damen
06 aug. George Marinescu


CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE VA SCĂDEA CU CIRCA 8%Enel X România a instalat panouri fotovoltaice pe o fabrică de ulei vegetal din judeţul Tulcea
06 aug. C.P.


Cefin Trucks şi-a dezvoltat reţeaua de service-uri în plină pandemie
06 aug. A.T.


MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR:Autorizarea proiectelor 5G, condiţionată de avizul pozitiv al CSAT
06 aug. I.GHE.


PROIECT DE OUG:Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom şi Blue Air5
05 aug. I.GHE.


Disney a renunţat să lanseze "Mulan" în cinematografele din SUA şi alte teritorii
05 aug. S.B.


CEO-ul Ford Motor, Jim Hackett, se retrage din companie
05 aug. S.B.


LEMON INTERIOR DESIGN:"Perioada petrecută în casă ne-a dat ocazia să înţelegem cât de important este mediul în care trăim"
05 aug. A CONSEMNAT ADELINA TOADER


ÎN ACEST ANAqua Azur investeşte în premieră în propriile proiecte
05 aug. A CONSEMNAT EMILIA OLESCU


De ce au nevoie companiile farmaceutice de imunitate în faţa legii?14
05 aug. Călin Rechea

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.