Wizz Air a lansat patru rute noi din Bucureşti

03 iul. Companii-Afaceri
ADELINA TOADER
Wizz Air a lansat patru rute noi din Bucureşti

Compania aeriană low-cost Wizz Air a lansat, în primele şase luni aleanului, patru rute noi din Bucureşti către Goteborg, Nisa, Kutaisi şi Atena. Totodată, compania a crescut frecvenţele pentru 8 curse populare din Bucureşti, în 2018. Anul acesta, Wizz Air oferă mai mult de 4,2 milioane de locuri la vânzare, spre 47 de destinaţii din 20 de ţări, cu tarife ce încep de la doar 39 de lei.

Preţurile Bucureşti - Goteborg pornesc de la 149 lei şi vor fi operate miercuri şi duminică. Pentru Bucureşti - Nisa tarifele încep de la 229 lei şi vor fi operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Bucureşti-Kutaisi costă de la 119 lei, iar zborurile vor fi operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Datele companiei arată că în primele şase luni din 2018, mai mult de 1,6 milioane de pasageri au călătorit la bordul aeronavelor companiei din Bucureşti, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă din anul anterior.

Wizz Air a alocat cea de-a zecea aeronavă la Bucureşti, investiţia totală din Capitala noastră, care include şi flota, depăşind 1,1 miliard de dolari.

Noua aeronavă Airbus A321 de ultimă generaţie, cu 230 de locuri, va asigura cursele pe cele mai noi rute, cu începere din Bucureşti spre Atena, Göteborg, Nisa şi Kutaisi, precum şi frecvenţele crescute către 8 destinaţii din Bucureşti: Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Paris Beauvais şi Tel-Aviv. În total, programul companiei va avea 24 de zboruri adiţionale săptămânale cu plecare de la Bucureşti.

Baza din Bucureşti are o echipă formată din peste 400 de profesionişti în aviaţie şi facilitează peste 2.300 de locuri de muncă anual în regiune, în industriile afiliate. De la decolarea primei aeronave Wizz de la Bucureşti, în 2007, mai mult de 19 milioane de pasageri au ales compania low-cost. Compania aniversează 11 ani de la deschiderea bazei din Bucureşti.

Wizz Air oferă, în prezent, 141 de rute către 22 de ţări (inclusiv zborul intern Bucureşti - Cluj Napoca) spre toată Europa de pe zece aeroporturi locale. În 2018, 20 de noi rute au fost deja anunţate din România, spre destinaţii populare precum Atena din Bucureşti şi Cluj - Napoca, Nisa, Lyon, Malmo sau Salonic din Iaşi. Wizz Air operează de pe aeroporturile din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 noi şi ultra- eficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, şi o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajaţi locali.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ANUL TRECUT:Germanii de la Elektrobit, afaceri de 8 milioane de euro la Braşov
19 iul. OVIDIU VRÂNCEANU


CU O INVESTIŢIE DE 30.000 DE EUROSTROP Concept mizează pe cosmetica organică
19 iul. A consemnat ADELINA TOADER


"TEST DRIVE" ÎN TURISM:Kayak lansează o aplicaţie de explorare a realităţii virtuale
19 iul. A.T.


Compania Google, amendată cu 4,34 de miliarde de euro
18 iul. V.D.


Swatch a înregistrat vânzări record în primul semestru
18 iul. V.D.


Dotări noi pentru Ministerul de Interne
18 iul. G.M.


ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUIVola.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 milioane de euro
18 iul.


Legume din apă, seră hidroponică de 700.000 de euro2
18 iul. O.D.


EY România: Eliminarea creditului fiscal din Legea offshore pune piedici în continuarea investiţiilor
18 iul.


REPORTAJCu trenul se poate rata chiar şi întâlnirea cu... moartea!12
18 iul. Dan Nicolaie

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.