XTB - în fruntea clasamentului Bloomberg pentru cele mai bune previziuni pentru cursul valutar

13 iul. 12:23 Piaţa de Capital
A.I.
XTB - în fruntea clasamentului Bloomberg pentru cele mai bune previziuni pentru cursul valutar

Echipa de analiză XTB se află, în prezent, pe primul loc în topul celor mai precise prognoze privind evoluţia cursului de schimb valutar conform ultimului clasament G10 Bloomberg, se arată într-un comunicat al XTB România remis, astăzi, Redacţiei.

Previziunile întocmite de echipa de analiză a XTB, unde printre membrii cheie se numără şi Claudiu Cazacu şi Radu Puiu, s-au dovedit a fi cele mai precise în ultimele douăsprezece luni, dintre cele aproape 50 de instituţii financiare din întreaga lume.

Clasamentul Bloomberg ia în considerare precizia prognozelor publicate de casele de brokeraj şi instituţiile financiare din întreaga lume. Departamentul de analiză al XTB se află în fruntea clasamentului încă din 2018.

Clasamentele pregătite de Bloomberg sunt considerate cele mai prestigioase din industria financiară. Acestea sunt actualizate trimestrial şi includ prognoze publicate de cele mai mari instituţii financiare la nivel mondial, inclusiv Barclays, BNP Paribas, JP Morgan sau Westpac. Cea mai recentă ediţie a clasamentului a fost pregătită la sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 şi rezumă cele mai precise prognoze din ultimele douăsprezece luni.

Omar Arnaout, CEO XTB, a declarat: "Ultimele douăsprezece luni au reprezentat o perioadă de volatilitate extraordinară pe pieţele financiare. Această volatilitate a fost cauzată de numeroşi factori, pandemia COVID-19 având cel mai mare impact. Prin urmare, suntem mai mult decât încântaţi de rezultatul obţinut de echipa noastră de analişti, inclusiv de Claudiu Cazacu şi Radu Puiu. Cunoaşterea şi experienţa analiştilor XTB ne-au permis să obţinem această precizie excepţională în prognozele noastre".

Cu mai mult de cinsprezece ani de experienţă în pieţele financiare, XTB este, în prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume şi o companie completă de investiţii listată pe Bursa de la Varşovia. Are birouri în peste zece ţări incluzând Marea Britanie, Polonia, Germania şi Franţa.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

IULIE FINANCIARDeclin pe linie pentru indici, la BVB
11 aug. Andrei Iacomi


BVBÎnchideri pozitive pentru indici într-o zi în care rulajul a fost tractat de oferta de obligaţiuni a Guvernului
11 aug. Mihai Gongoroi


OPINIIDe ce a întârziat atât listarea titlurilor de stat la bursă?
11 aug. CRISTIAN DOGARU


Indicii bvb au închis în creştere3
10 aug. A.P.


Indicii BVB au deschis în apreciere
10 aug. A.B.


ANALIŞTI:"Programul Fidelis - pas înainte pentru piaţa de capital"
10 aug. Andrei Iacomi


SIF3 vrea schimbarea formei de administrare la Transilvania Leasing şi Credit IFN
10 aug. A.I.


ASF l-a amendat pe preşedintele Electroargeş cu 60.000 lei 1
10 aug. A.I.


BVBRulaj de 30,9 milioane lei, sub media zilnică a anului
10 aug. A.I.


Manipularea de la SIF Banat Crişana a fost intenţionată63
10 aug. MAKE

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.