ZIUA UNIVERSALĂ A IEI

Motive tradiţionale româneşti, în activităţile de relaxare

22 iun. Cultură
A.T.
Motive tradiţionale româneşti, în activităţile de relaxare

Simbolurile tradiţionale româneşti reuşesc să depăşească sfera culturală şi ajung în jocurile şi modalităţile de relaxare din prezent.

Compania Pixel Art by Roselini, înfiinţată în anul 2016, a dezvoltat un concept nou de petrecere a timpului liber, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, prin realizarea de imagini cu ajutorul pixelilor.

Isabela Popa, cea care a adus pixelii în ţara noastră, ne-a povestit că, în apropierea Zilei Universale a Iei, cerinţele clienţilor săi s-au îndreptat către kituri cu motive tradiţionale.

Domnia sa ne-a declarat: "Ziua Universală a Iei este serbată în moduri dintre cele mai diverse. În preajma Sânzienelor şi a acestei zile mulţi cumpărători solicită kituri cu pixeli care să aibă ca principală temă motivele tradiţionale româ­neşti, simbolurile stravechi pe care străbunii noştri le inserau pe cămăşile tradiţionale. Cererile au crescut în fiecare an din ce în ce mai mult. Acestea vin din partea corporaţiilor, şcolilor şi centrelor de dezvoltare personală care într-un spirit de sărbătoare celebrează această zi importantă pentru români. Aşa cum cusătura din ie ascunde semne ale trecerii noastre în timp aşa şi mo­delele tradiţionale realizate din pixeli aduc printr-o tehnică nouă străvechiul în con­temporan".

Potrivit domniei sale, acest concept aduce un hobby nou, creativ, relaxant care îţi permite să realizezi cadouri şi tablouri personalizate.

Principalii clienţi ai companiei sunt grădiniţele, şcolile, corporaţiile, companiile de obiecte promoţionale etc.

Compania Roselini Art & Hobby are drept exclusiv de vânzare a pixelilor în ţara noas­tră.

Citeşte şi

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Cultură

Recoltă consistentă de medalii la Olimpiadele de Informatică
19 iul. O.D.


Ştiinţele sociale, preferate de tineri2
16 iul. George Marinescu


BACALAUREATA doua "extragere"
11 iul. O.D.


BACALAUREATContestaţiile au mai adus 2 procente
10 iul. O.D.


A învăţa înseamnă a căuta mereu să ştii ceea ce nu ştii
05 iul. GHEORGHE PIPEREA


BACALAUREATCifre multe, satisfacţii mai puţine2
05 iul. O.D.


Intrarea la liceu, faza pe fişe şi tabele!
02 iul. O.D.


Academia Română are opt membri noi2
29 iun. O.D.


MIHAELA SAVU, CÂŞTIGĂTOAREA CONCURSULUI "CEL MAI FRUMOS COSTUM TRADIŢIONAL ROMÂNESC", ORGANIZAT DE ASOCIAŢIA TADEU:"Nu toate cămăşile care sclipesc sunt valoroase"
29 iun. A consemnat Emilia Olescu


GRATUITĂŢI ŞI NERVIStudenţii se plâng că nu îşi pot lua bilete de tren online2
26 iun. O.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.