Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

05 apr. 19:53 Companii-Afaceri
D.I.
Zoran Puskovic
Zoran Puskovic

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziţia de General Manager al regiunii Europa de Est, anunţă compania într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Zoran Puskovic are o experienţă vastă în industria IT, ocupând anterior poziţii în top managementul unor companii din domeniu. Experienţa sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est - de la segmentul consumer şi al operatorilor, până la IMM-uri şi pieţele marilor companii.

Reprezentnţii Kaspersky precizează că în noua sa postură de conducere executivă, Puskovic va fi responsabil de "creşterea pe termen lung şi profitabilitatea business-ului din Europa de Est şi va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune".

De asemenea, noul General Manager "va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăţi nivelul de conştientizare privind securitatea cibernetică şi va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluţiile pentru utilizatori individuali şi companii, dar şi serviciile de informaţii privind ameninţările, furnizate de companie".

Potrivit sursei citate, Zoran Puskovic a ocupat anterior funcţia de Director regional de vânzări pentru pieţele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Beneficiază de peste 30 de ani de experienţă în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziţii similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global şi SAP Central Europe, precum şi la IBM şi Hewlett-Packard, printre altele.

Zoran Puskovic a declarat: "Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune şi, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovaţii tehnologice clienţilor est-europeni şi să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel".

Compania anunţă că printre inovaţiile care vor stimula creşterea business-ului în Europa de Est se numără "tehnologiile de detecţie Next Generation precum Security Intelligence Services, dar şi platforma integrată Kaspersky Endpoint Security şi Kaspersky Threat Management and Defense - o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în faţa ameninţărilor complexe".

În acest sens, Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa, a precizat: "Avem aşteptări ridicate pentru o creştere semnificativă în Europa de Est în lunile ce urmează, având în vedere bogata experienţă a lui Zoran în management, vânzări directe şi prin parteneri, operaţiuni şi negocieri".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Compania Fiat-Chrysler are un nou director
22 iul. V.D.


Acţiunile Microsoft au atins un nivel record1
21 iul. V.D.


Ministrul Energiei trimite corpul de control la Romgaz
20 iul. V.D.


Romgaz a încheiat două contracte cu Oltchim
20 iul. V.D.


PENTRU ACEST AN,Alum a pregătit 59 milioane de lei pentru investiţii
20 iul. A.I.


Daniel DăianuCe arată decizia privind Bulgaria?5
20 iul. Daniel Dăianu


VREI CA STATUL SĂ ÎŢI GARANTEZE CREDITUL? DAI ŞPAGĂ!"Prima Casă", în atenţia Parchetului General3
20 iul. G.M.


CU MOARTEA PRE MOARTE ZBURÂNDAripile frânte ale aviaţiei militare
20 iul. George Marinescu


Tinerii fug de agricultură
20 iul. Octavian Dan


TUI Travel Center: Peste 80% dintre turiştii care au vouchere de vacanţă vor la mare în vârf de sezon3
20 iul. A.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.