Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

05 apr. 19:53 Companii-Afaceri
D.I.
Zoran Puskovic
Zoran Puskovic

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziţia de General Manager al regiunii Europa de Est, anunţă compania într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Zoran Puskovic are o experienţă vastă în industria IT, ocupând anterior poziţii în top managementul unor companii din domeniu. Experienţa sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est - de la segmentul consumer şi al operatorilor, până la IMM-uri şi pieţele marilor companii.

Reprezentnţii Kaspersky precizează că în noua sa postură de conducere executivă, Puskovic va fi responsabil de "creşterea pe termen lung şi profitabilitatea business-ului din Europa de Est şi va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune".

De asemenea, noul General Manager "va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăţi nivelul de conştientizare privind securitatea cibernetică şi va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluţiile pentru utilizatori individuali şi companii, dar şi serviciile de informaţii privind ameninţările, furnizate de companie".

Potrivit sursei citate, Zoran Puskovic a ocupat anterior funcţia de Director regional de vânzări pentru pieţele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Beneficiază de peste 30 de ani de experienţă în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziţii similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global şi SAP Central Europe, precum şi la IBM şi Hewlett-Packard, printre altele.

Zoran Puskovic a declarat: "Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune şi, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovaţii tehnologice clienţilor est-europeni şi să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel".

Compania anunţă că printre inovaţiile care vor stimula creşterea business-ului în Europa de Est se numără "tehnologiile de detecţie Next Generation precum Security Intelligence Services, dar şi platforma integrată Kaspersky Endpoint Security şi Kaspersky Threat Management and Defense - o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în faţa ameninţărilor complexe".

În acest sens, Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa, a precizat: "Avem aşteptări ridicate pentru o creştere semnificativă în Europa de Est în lunile ce urmează, având în vedere bogata experienţă a lui Zoran în management, vânzări directe şi prin parteneri, operaţiuni şi negocieri".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Trenuri second-hand pentru CFR Călători
20 sep. Iorgoveanu Gheorghe


Metroul promisiunilor neonorate
20 sep. O.D.


CFR Marfă, aproape de insolvenţă
20 sep. George Marinescu


Genesis Property a investit 1,5 milioane euro într-o piscină din ansamblul West Gate
20 sep. R.R.


Caba Group investeşte 50 de milioane de euro în Bucureşti
20 sep. R.R.


FORUMUL DE AFACERI ROMÂNIA - INDIA:"Invităm întreprinzătorul indian să investească în România"
20 sep. Mihai Gongoroi


ÎNCEPÂND DE IERI,Digi a lansat servicii de internet şi telefonie fixă, în Spania
20 sep. A.I.


KEYSFIN:"Apetitul de business - în scădere"
20 sep. E.O.


ACUE:"Metodologia de stabilire a tarifelor de distribuţie a electricităţii va avea efecte negative"
20 sep. EMILIA OLESCU


Reindustrializarea, un eşec economic
20 sep. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.