Gala BURSA 2018

Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

05 apr. 19:53 Companii
D.I.
Zoran Puskovic
Zoran Puskovic

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziţia de General Manager al regiunii Europa de Est, anunţă compania într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Zoran Puskovic are o experienţă vastă în industria IT, ocupând anterior poziţii în top managementul unor companii din domeniu. Experienţa sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est - de la segmentul consumer şi al operatorilor, până la IMM-uri şi pieţele marilor companii.

Reprezentnţii Kaspersky precizează că în noua sa postură de conducere executivă, Puskovic va fi responsabil de "creşterea pe termen lung şi profitabilitatea business-ului din Europa de Est şi va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune".

De asemenea, noul General Manager "va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăţi nivelul de conştientizare privind securitatea cibernetică şi va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluţiile pentru utilizatori individuali şi companii, dar şi serviciile de informaţii privind ameninţările, furnizate de companie".

Potrivit sursei citate, Zoran Puskovic a ocupat anterior funcţia de Director regional de vânzări pentru pieţele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Beneficiază de peste 30 de ani de experienţă în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziţii similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global şi SAP Central Europe, precum şi la IBM şi Hewlett-Packard, printre altele.

Zoran Puskovic a declarat: "Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune şi, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovaţii tehnologice clienţilor est-europeni şi să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel".

Compania anunţă că printre inovaţiile care vor stimula creşterea business-ului în Europa de Est se numără "tehnologiile de detecţie Next Generation precum Security Intelligence Services, dar şi platforma integrată Kaspersky Endpoint Security şi Kaspersky Threat Management and Defense - o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în faţa ameninţărilor complexe".

În acest sens, Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa, a precizat: "Avem aşteptări ridicate pentru o creştere semnificativă în Europa de Est în lunile ce urmează, având în vedere bogata experienţă a lui Zoran în management, vânzări directe şi prin parteneri, operaţiuni şi negocieri".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

ÎN LOC DE 501 MILIOANE LEIStatul cere de la Romgaz 717 milioane de lei
14 nov. A.I.


PIAŢA PENTRU ZIUA URMĂTOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN)Preţul de închidere al gazelor naturale a scăzut cu 17,05%
14 nov. R.R.


ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2018IMPACT Developer & Contractor a avut venituri operaţionale din vânzări de 62,2 milioane lei
14 nov. A.V.


Enel X România investeşte 15-20 milioane euro în infrastructura de încărcare eletrică
14 nov. R.R.


Inedit, Qatarul îşi va "împrumuta" o parte dintre turişti
14 nov. O.D.


ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA DIN 2018Vodafone România, venituri totale în creştere cu 4,8%
14 nov. A.T.


OMS militează pentru reducerea consumului de medicamente
14 nov. O.D.


FLORIN LIXANDRU, ANTREPRENOR:"Ajutorul din partea statului este mult prea mic pentru IMM-uri"
14 nov.


DAN PETRE, D&D RESEARCH"Pentru noi, imobiliarele sunt forma supremă de investiţie"
14 nov. A.I.


VERANDA MALL, AŞTEPTĂRI PENTRU ANUL 2020:Cifră de afaceri de peste 10 milioane euro
13 nov. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.