Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

05 apr. 2018 Companii
D.I.
Zoran Puskovic
Zoran Puskovic

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziţia de General Manager al regiunii Europa de Est, anunţă compania într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Zoran Puskovic are o experienţă vastă în industria IT, ocupând anterior poziţii în top managementul unor companii din domeniu. Experienţa sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est - de la segmentul consumer şi al operatorilor, până la IMM-uri şi pieţele marilor companii.

Reprezentnţii Kaspersky precizează că în noua sa postură de conducere executivă, Puskovic va fi responsabil de "creşterea pe termen lung şi profitabilitatea business-ului din Europa de Est şi va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune".

De asemenea, noul General Manager "va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăţi nivelul de conştientizare privind securitatea cibernetică şi va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluţiile pentru utilizatori individuali şi companii, dar şi serviciile de informaţii privind ameninţările, furnizate de companie".

Potrivit sursei citate, Zoran Puskovic a ocupat anterior funcţia de Director regional de vânzări pentru pieţele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Beneficiază de peste 30 de ani de experienţă în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziţii similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global şi SAP Central Europe, precum şi la IBM şi Hewlett-Packard, printre altele.

Zoran Puskovic a declarat: "Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune şi, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovaţii tehnologice clienţilor est-europeni şi să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel".

Compania anunţă că printre inovaţiile care vor stimula creşterea business-ului în Europa de Est se numără "tehnologiile de detecţie Next Generation precum Security Intelligence Services, dar şi platforma integrată Kaspersky Endpoint Security şi Kaspersky Threat Management and Defense - o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în faţa ameninţărilor complexe".

În acest sens, Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa, a precizat: "Avem aşteptări ridicate pentru o creştere semnificativă în Europa de Est în lunile ce urmează, având în vedere bogata experienţă a lui Zoran în management, vânzări directe şi prin parteneri, operaţiuni şi negocieri".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Standard & Poor's a înrăutăţit perspectiva de rating a Renault
22 feb.


LES ECHOS:Engie vrea să-şi majoreze profitul cu un miliard de euro
22 feb.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / CRISTIAN PÂRVAN, PIAROM:"Trebuie să analizăm mai atent cauzele care duc la insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / RĂZVAN HORAŢIU RADU, PROCUROR ICCJ:"Directiva europeană privind a doua şansă intră la o primă lectură în PE, în 26 martie"
22 feb. A.V.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / DIANA DELEANU, AVOCAT:"Doar cinci judeţe sunt înregistrate în insolvenţă, dar situaţia nu este reală"
22 feb. Alina Vasiescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SORIN PETRE, ANEVAR:"Evaluarea este utilă pe tot parcursul procesului de insolvenţă"
22 feb. A.T.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SIMONA MILOŞ, INPPI:"Poprirea pe disponibilul bănesc al debitorului în insolvenţă - imposibil de încuviinţat"
22 feb. Emilia Olescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL:"Abilitatea managerială, cea mai importantă competenţă a practicianului în insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / STAN TÎRNOVEANU, UNPIR:"Peste 18.400 de angajaţi, afectaţi de procedurile de insolvenţă anul trecut"
22 feb. ADELINA TOADER


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / ADRIAN VASCU, VERIDIO:"Evaluatorii - să participe, alături de UNPIR, la discuţiile pentru schimbarea legislaţiei"
22 feb. E.O.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.