PESTE 10.000 MP ÎNCHIRIAŢI

Chiriaşi noi în faza a doua a Eli Park 1

30 iul. 2020 Comunicate de presă
A.V.
Chiriaşi noi în faza a doua a Eli Park 1

Faza a doua a parcului logistic Eli Park 1, recent livrată, are patru noi chiriaşi, după cum anunţă dezvoltatorul imobiliar Element Industrial.

Potrivit unui comunicat al acestuia, Euro Games Techonology România, companie activă în producţia şi distribuţia unei game ample de produse în industria de gaming; Mobilier 1, retailer online home & deco; Decor Floor, lider în domeniul pardoselilor comerciale şi rezidenţiale; şi Dentotal, lider de piaţă în distribuţia de produse stomatologice, au închiriat peste 10.000 mp în cadrul Eli Park 1, parcul logistic dezvoltat de Element Industrial în zona Buftea-Chitila.

"Ne bucurăm că Eli Park 1 corespunde cerinţelor unei game largi de utilizatori finali, de mărimi variate şi activând în industrii diferite", spune Muler Onofrei, CEO & co-fondator al Element Industrial, adăugând: "Localizarea într-o zonă ce asigură acces rapid către centrul Bucureştiului şi facilităţile de clasă A ale parcului au fost elementele decisive ale deciziei de închiriere".

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureşti, cu acces direct la un drum naţional cu patru benzi, DN 7. Arctic şi-a stabilit centrul de distribuţie în prima fază a Eli Park 1, ocupând o suprafaţă de 20.000 mp. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul şi centrul Bucureştiului şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila-Buftea).

Eli Park 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial şi grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea, ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.

Element Industrial este unul dintre cei mai tineri jucători de pe piaţa spaţiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp, în Bucureşti, Craiova, Bacău, Târgovişte şi Timişoara, precum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.

Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de tip built-to-suit pentru facilităţi de producţie şi depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare şi livrare conform cerinţelor specifice pentru fiecare proiect.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Banca Transilvania pune antreprenorii pe hartă pentru a susţine afacerile de cartier din Bucureşti
15 apr.


Huawei lansează MateBook D14 şi D15, notebook-uri echipate cu procesoarele Intel Core din generaţiile a 10-a şi a 11-a
14 apr.


România este una dintre primele ţări în care grupul LafargeHolcim lansează cimentul verde ECOPlanet
14 apr.


Cele mai inspirate produse home & deco au fost expuse virtual la #TotulPentruCasaTa
14 apr.


Deloitte România a asistat Innova Capital în preluarea PayPoint România, tranzacţie care s-a finalizat în aprilie 2021
14 apr.


OPSFPR:Este de neînţeles afirmaţia că CN CFR Marfă trebuie lichidată, având în vedere că valoarea companiei este de peste 1 miliard de EURO
14 apr.


GRAPHEIN: Proiectele rezidenţiale domină piaţa construcţiilor din Cluj şi în anul 20211
14 apr.


OBOR21.RO:200-500 de lei bugetul alocat mielului de Paşte de 50% dintre români
14 apr.


Şcoala furnizorilor de energie: peste 800 de cursanţi la AFEER Academy
14 apr.


Ericsson, lider global pe piaţa infrastructurii de reţea 5G, în 2020, potrivit raportului Frost Radar
14 apr.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.