Adrian Şerban a fost numit în funcţia de Tax Partner al RSM

26 ian. 12:26 Companii
G.U.
Adrian Şerban a fost numit în funcţia de Tax Partner al RSM

RSM România anunţă promovarea lui Adrian Şerban în poziţia de Partener al Departamentului de Taxe, conform unui comunicat de presă. Din acest rol, Adrian va lucra îndeaproape cu echipa de consultanţi din Departamentul de Taxe - Divizia Corporate în proiecte domestice şi globale, şi va continua să gestioneze un portfoliu vast şi divers de clienţi care activează pe piaţa din România.

"Adrian este un profesionist cu mult spirit de iniţiativă şi un mod profund de a judeca speţe fiscale dificile, în special în domeniul taxării internaţionale şi al preţurilor de transfer. Profesionalismul lui şi dorinţa lui de învăţare continuă se încadrează pe deplin în filozofia profesională şi de business a companiei noastre. Cred că prin cooptarea lui în rândul partenerilor RSM, Adrian va aduce un plus de iniţiativă şi inovaţie atât de necesare în domeniul nostru de activitate", a declarat Dan Schwartz, Managing Partner RSM Romania.

Potrivit sursei citate, Adrian are o experienţă de peste 10 ani în domeniul fiscal, iar expertiza lui se concentrează pe aspecte legate de taxarea directă şi internaţională, printre care: impozitul pe profit, impozitul pe veniturile nerezidenţilor, preţuri de transfer, proiecte de revizuire fiscală, audit şi due dilligence. Înainte de a se alătura echipei RSM, Adrian şi-a desfăşurat activitatea în două companii de consultanţă reputate şi a ocupat poziţia de Tax Manager în Departamentul de Taxe al unuia dintre cele mai mari magazine online din estul Europei.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

DEPANERO:"Electrocasnicele mici au avut cele mai multe intrări în service în 2020"
26 feb. A.P.


Huawei Technologies ar putea produce vehicule electrice sub propriul brand
26 feb. A.B.


Twitter anticipează creşteri de două ori mai mari până în anul 2023
26 feb. A.P.


Twitter va lansa abonamente pentru accesarea anumitor postări
26 feb. A.B.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / MIHAI PĂSCULESCU, PREŞEDINTELE FEPAIUS:"Guvernul nu a acordat niciun sprijin pentru salvarea acestei industrii"
26 feb. A.I.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / ALEXANDRU BORCEA, PREŞEDINTELE ARIES:"Ministerul Economiei este responsabil pentru competitivitatea şi capacitatea de inovare a României"
26 feb. M.G.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / CLARA ROTESCU, PREŞEDINTELE FRDVA:"Nu trebuie să plătim un ministru ca să facă muncă de contabil"
26 feb. A.T.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / ADRIANA COCÎRŢĂ, SUPREME COUNCIL OF EUROPEAN BUSINESS:"Bugetul nu prevede nicio sumă pentru susţinerea exportatorilor"
26 feb. M.G.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / AURICA SERENY, PREŞEDINTELE APMR:"Dacă nu participăm la târgurile din toamnă, va scădea exportul de mobilă"
26 feb. A.I.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / GABRIELA RUSU, VICEPREŞEDINTELE FEPA-CM:"Oprirea programului de export, posibil să îngroape industria construcţiilor de maşini"
26 feb. G.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.