Alexandru Oprea, noul Country Manager al Rehau România

03 mar. 12:02 Companii
A.P.
Alexandru Oprea
Alexandru Oprea

REHAU, producător german de soluţii pentru fereste, instalaţii, mobilă şi automotive, are de la începutul acestui an un nou Country Manager în România, Alexandru Oprea, cu o experienţă de 17 ani în companie, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Alexandru Oprea preia poziţia de Country Manager de la Alessandro Hillebrand, sub conducerea căruia REHAU România s-a bucurat de rezultate notabile în toate diviziile. Alessandro Hillebrand va fi responsabil cu noi proiecte în Europa de Sud, pe lângă sarcinile sale de Country Manager Italia.

Alexandru Oprea şi-a început parcursul profesional la REHAU România în anul 2004, la scurt timp după terminarea studiilor la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. In 2010 a preluat pozitia de Director de vânzări Bucureşti şi Bacău pentru divizia Instalaţii a REHAU România şi a avansat rapid la poziţia de Director naţional de vânzări a întregii divizii în 2011, iar în anul 2015 a preluat responsabilităţile diviziei Instalaţii şi pentru REHAU Bulgaria. Din 2018 este membru în Board-ul Administrativ al REHAU România. În ultimul an, Alexandru Oprea a ocupat funcţia de Deputy Country Manager.

În paralel, Alexandru Oprea a preluat începând cu 1 martie 2021 poziţia de Head of Sales and Marketing Sud Estul Europei (SEE) în cadrul diviziei Instalaţii. Astfel, pe lângă România şi Bulgaria, el coordonează următoarele pieţe în cadrul diviziei: Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Albania, Kosovo, Moldova, Grecia, Turcia şi Orientul Mijlociu.

Cu o istorie de 25 de ani pe plan local, REHAU România a raportat o cifră de afaceri de 44 de milioane euro în 2019 şi are 86 de angajaţi la nivel naţional, conchide comunicatul.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

China impune Alibaba o sancţiune record de 2,3 miliarde euro
10 apr. G.U.


KLM aniversează 25 de ani de operare a rutei Bucureşti - Amsterdam
09 apr. A.P.


Groupe Renault, Atos, Dassault Systèmes, STMicroelectronics şi Thales îşi unesc forţele pentru a crea "Software Republique"
09 apr. A.P.


Kaspersky lansează un curs online de inginerie inversă pentru malware
09 apr. G.U.


EJOBS:Creştere de 70% a aplicărilor pentru locuri de muncă în primele 3 luni ale anului
09 apr. S.B.


SONDAJ BESTJOBS:16% dintre angajaţi spun că s-au vaccinat deja împotriva Covid-19 şi 37% urmează în perioada următoare
09 apr. S.B.


TRAVELMINIT.RO:Hotelurile din România anunţă politici flexibile de anulări şi oferte speciale
09 apr. G.U.


Netflix a încheiat un acord pentru dreptul de streaming al filmelor Sony1
09 apr. S.B.


Fosta bancă Marmorosch Blank se transformă în cel mai luxos hotel din Capitală
09 apr. A consemnat Adelina Toader


Vântul de la Marea Neagră, un potenţial energetic neexploatat16
09 apr. Mihai Gongoroi

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.