Antibotice Iaşi a exportat de 3 ori mai multe produse în 2020

01 mar. 10:10 Companii
A.P.
Antibotice Iaşi a exportat de 3 ori mai multe produse în 2020

La finalul anului trecut, valoarea produselor Antibiotice exportate în Europa s-a triplat şi a determinat creşterea ponderii exporturilor la peste 46% din cifra de afaceri, potrivit unui comunicat de presă al Antibiotice Iaşi.

În anul 2020, Antibiotice Iaşi şi-a triplat exporturilor către pieţele reprezentate de: Danemarca, Marea Britanie, Olanda, Lituania, Letonia, Ungaria.

Antibiotice Iaşi a câştigat mai multe licitaţii precum cele din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Ungaria şi Lituania pentru medicamente incluse în tratamentul asociativ al infecţiilor complicate determinate de virusul SARS-CoV-2, detaliază comunicatul.

Topul vânzărilor este condus de produsele AmpiPlus, AmoxiPlus, Nafcilina, Oxacilina, medicamente antiinfecţioase injectabile. Alături de medicamentele antiinfecţioase, reprezentative pentru brandul companiei, Antibiotice a livrat în Europa medicamente destinate terapiei cardiovasculare şi suplimente alimentare.

În acest context, vânzările de produse finite în anul 2020, în teritoriile ATB din Europa, America, Asia de Sud Est au ajuns la 90 de milioane lei şi au înregistrat o creştere de 8% faţă de anul 2019.

La aceste exporturi, se adaugă vânzările externe de substanţă activă Nistatină, care au ridicat valoarea totală a afacerilor dezvoltate de Antibiotice la 158 mil. lei, în creştere cu 4% faţă de anul anterior.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU HORVATH&PARTNERS:Circa 97% dintre proiectele de infrastructură mare din România întârzie din cauza relaţiei deficitare cu autorităţile
21 apr.


ÎN ANUL 2020Tohani România a produs 1 milion de sticle de Fetească Neagră
21 apr. S.B.


OPINIIDigitalizarea ANAF, esenţială pentru protejarea contribuabililor şi pentru reducerea presiunii pe bugetul de stat
21 apr.


Daily Mail a dat în judecată Google pentru publicitatea online
21 apr. S.B.


Apple a anunţat o gamă de computere iMac slim cu procesor propriu
21 apr. S.B.


CDA CONFORT STEEL a cerut insolvenţa societăţii STEEL STANDARD
21 apr. J.P.


A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa
21 apr. J.P.


Producătorul de smartphone-uri vivo îşi face loc pe piaţa din România
21 apr.


Vaccinarea angajaţilor - condiţie pentru reluarea activităţii HoReCa la parametrii optimi2
21 apr. G.M.


GREENPEACE:"Planul de restructurare al CE Oltenia este incompatibil cu reglementările europene"1
21 apr. G.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.