BAT lansează un program de reciclare a dispozitivelor de încălzit tutunul

26 ian. 12:38 Companii
S.B.
BAT lansează un program de reciclare a dispozitivelor de încălzit tutunul

British American Tobacco continuă campania "ALEGE ASUMAT UN ORAŞ CURAT" cu un program de reciclare a versiunilor anterioare ale glo, dispozitivul care încălzeşte, nu arde tutunul, potrivit unui comunicat al companiei.

"BAT invită utilizatorii adulţi de glo să contribuie la protejarea mediului prin returnarea vechilor dispozitive gloşi, pentru a înlesni eforturile de colectare, a încheiat parteneriate cu reţelele de magazine InMedio şi Xpress, care vor pune la dispoziţie cca 350 de puncte de colectare separatăîn întreaga ţară. Pentru fiecare dispozitiv returnat în aceste puncte, utilizatorii vor fi recompensaţi cu un voucher în valoare de 50 de lei utilizabil pe loc în magazin, pentru produse din gama gloHyper şi Neo.", se arată în comunicatul BAT.

Întrucât versiunile anterioare ale dispozitivului glo, precum şi consumabilele dedicate acestora vor dispărea în curând de pe piaţă, BAT Romania lansează un program de colectare separată şi reciclare, derulat cu sprijinul ECOTIC şi al reţelelor de magazine InMedio şi Xpress. Cele 350 de puncte de colectare vor fi disponibile la nivelul întregii ţări, iar consumatorii adulţi care vor returna versiunile anterioare ale glo vor fi recompensaţi cu un voucher de 50 de lei, disponibil pentru utilizare în magazin pentru produse din gama gloHyper şi consumabilele Neo.

"Eforturile companiei se concentrează pe cercetarea şi dezvoltarea unor produse inovatoare ca gloHyper, care să ofere consumatorilor adulţi posibilitatea unor alegeri satisfăcătoare şi cu potenţial de risc redus. Dar o alegere la fel de importantă este şi aceea de a proteja mediul, prin măsuri sustenabile de eliminare responsabilă a produselor pe care nu le mai folosim.De aceea, prin programul de colectare separatăşi reciclare a versiunilor anterioare ale glo,ne dorim să contribuim la economia circulară şi, totodată, să facilităm decizia utilizatorilor noştri de a proteja mediul şi comunitatea în care trăiesc", a declarat Ileana Dumitru, Director juridic şi relaţii publice, Aria Europa Centrală şi de Sud din cadrul British American Tobacco.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

IOAN NANI, ANTIBIOTICE:"Este timpul să constatăm că avem industrie farmaceutică şi să o susţinem"1
10 mai. Andrei Iacomi


Terapia Intensivă, la un pas de moarte clinică din cauza lui Vlad Voiculescu1
10 mai. GEORGE MARINESCU


Noi documentaţii tehnice pentru autostrada Târgu Neamţ-Iaşi-Ungheni
10 mai. I.Ghe.


MEDIUEmisiile de la arderea combustibililor fosili au scăzut considerabil în UE
10 mai. O.D.


Cerere şi ofertă - angajaţii au nevoie de alte beneficii în pandemie1
10 mai. O.D.


SUPLIMENT ANTIBIOTICE IAŞIDe la internaţionalizarea afacerii la adaptarea strategică a resursei umane
10 mai. Andrei Iacomi


SUPLIMENT ANTIBIOTICE IAŞI / IOAN NANI, DIRECTOR GENERAL:"Afacere matură, care se concentrează pe dezvoltare"
10 mai. A consemnat Andrei Iacomi


STUDIU GRAYLING:Factorii de mediu, sociali şi de guvernanţă (ESG) vor avea un rol crucial în 2021
07 mai. G.U.


ASF:Tendinţe şi riscuri pe pieţele financiare locale şi internaţionale2
07 mai. J.P.


ÎN PERIOADA 10-21 MAI:Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă
07 mai. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.