CARMINA GAL, ANA HOTELS:

"Estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 7%, pentru hotelurile din Poiana Braşov"

18 dec. 2019 Companii
ANDREI IACOMI
Carmina Gal, ANA HOTELS
Carmina Gal, ANA HOTELS

"Avem un grad mediu anual de ocupare de 75%", a spus Carmina Gal  

Cifra de afaceri a celor trei hoteluri din Poiana Braşov deţinute de Grupul Ana Hotels, respectiv Bradul, Sport şi Poiana, se va ridica la 6,5 milioane de euro, în acest an, cu 7% mai mare faţă de cea din 2018, a spus la începutul acestei săptămâni Carmina Gal, director general al complexului din staţiunea montană, în cadrul unei discuţii cu presa.

Carmina Gal a declarat: "Turiştii vin către o destinaţie pentru beneficiile pe care aceasta le oferă şi cu cât sunt mai multe opţiuni de cazare şi agrement, cu atât destinaţia va fi mai cautată. Pe de altă parte, faima unei destinaţii determină investitorii să vină cu lucruri noi, cu locaţii moderne".

Hotelurile Bradul şi Sportul sunt de patru stele şi au 160 de camere, iar hotelul Poiana, de trei stele, are 53 de camere.

Directorul Ana Hotels din Poiana Braşov a punctat că, gradul mediu de ocupare anual a celor trei hoteluri este de circa 75%, în timp ce în sezon se apropie de 100%.

"S-a schimbat foarte mult business-ul. Până acum, pentru noi era o provocare să umplem hotelurile în zilele de luni, marţi sau miercuri. Toţi turiştii individuali veneau în week-end. Dar, în acest an, lucrurile s-au schimbat foarte mult şi au început să vină corporaţii, în timpul săptămânii. Sigur că lunea sau marţea nu avem un grad de ocupare precum cel de vineri", a spus Carmina Gal.

Directorul Ana Hotels din Poiana Braşov a mai precizat: "Pentru sezonul de iarnă 2019 - 2020, în condiţiile în care s-a renunţat la vacanţa inter- semestrială (perioada 31 ianuarie - 10 februarie) estimăm o menţinere a cifrei de afaceri obţinute în sezonul de iarna trecută".

La nivelul întregului grup, care pe lângă unităţile din Poiana Braşov cuprinde hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza din Bucureşti şi Europa din Eforie Nord, se preconizează o creştere în acest an a cifrei de afaceri de 10%, faţă de cea din 2018, a adăugat Carmina Gal.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢIITehnologia 5G va aduce numeroase beneficii în sectorul medical, printre care consultaţii la distanţă şi intervenţii chirurgicale cu roboţi
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII "Stocurile de medicamente din ţară pentru tratarea noului coronavirus sau a altor afecţiuni nu pot fi evaluate"
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / DR. ADRIAN MARINESCU, INSTITUTUL MATEI BALŞ:"În acest moment, ne gândim că virusul va mai fi prezent până în 2022"
30 oct. A consemnat George Marinescu


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII Telemedicina - o alternativă tot mai căutată la consultaţiile tradiţionale
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / VALENTINA BAICUIANU, APMGR:"Pandemia a evidenţiat lipsa din piaţă a mii de medicamente generice, cu preţ accesibil"
30 oct.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /SORIN MINEA, CEO ANGST RO:"Aş dori să se discute despre un program comun industrie alimentară-agricultură"
30 oct. Emilia Olescu


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /SORIN VASILESCU, DIRECTOR ANIF:"Avem nevoie de o strategie ca să finanţăm irigaţiile, desecările şi combaterea eroziunii solului"
30 oct. V.R.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /IONEL ARION, PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI NAŢIONALE PRO AGRO:"Ne confruntăm cu o disoluţie a autorităţii statului, dar şi cu o ambiguitate legislativă"
30 oct. A.T.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /ADRIAN PINTEA, DIRECTOR GENERAL APIA:"APIA a virat 994 de milioane de euro, pentru 75% din fermieri"
30 oct. A.T.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / ADELA COJAN, PREŞEDINTE CNAS:"Niciun sistem de sănătate din lume nu beneficiază de fonduri suficiente, însă România are cel mai mic buget din UE"
30 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.