CARMINA GAL, ANA HOTELS:

"Estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 7%, pentru hotelurile din Poiana Braşov"

18 dec. 2019 Companii
ANDREI IACOMI
Carmina Gal, ANA HOTELS
Carmina Gal, ANA HOTELS

"Avem un grad mediu anual de ocupare de 75%", a spus Carmina Gal  

Cifra de afaceri a celor trei hoteluri din Poiana Braşov deţinute de Grupul Ana Hotels, respectiv Bradul, Sport şi Poiana, se va ridica la 6,5 milioane de euro, în acest an, cu 7% mai mare faţă de cea din 2018, a spus la începutul acestei săptămâni Carmina Gal, director general al complexului din staţiunea montană, în cadrul unei discuţii cu presa.

Carmina Gal a declarat: "Turiştii vin către o destinaţie pentru beneficiile pe care aceasta le oferă şi cu cât sunt mai multe opţiuni de cazare şi agrement, cu atât destinaţia va fi mai cautată. Pe de altă parte, faima unei destinaţii determină investitorii să vină cu lucruri noi, cu locaţii moderne".

Hotelurile Bradul şi Sportul sunt de patru stele şi au 160 de camere, iar hotelul Poiana, de trei stele, are 53 de camere.

Directorul Ana Hotels din Poiana Braşov a punctat că, gradul mediu de ocupare anual a celor trei hoteluri este de circa 75%, în timp ce în sezon se apropie de 100%.

"S-a schimbat foarte mult business-ul. Până acum, pentru noi era o provocare să umplem hotelurile în zilele de luni, marţi sau miercuri. Toţi turiştii individuali veneau în week-end. Dar, în acest an, lucrurile s-au schimbat foarte mult şi au început să vină corporaţii, în timpul săptămânii. Sigur că lunea sau marţea nu avem un grad de ocupare precum cel de vineri", a spus Carmina Gal.

Directorul Ana Hotels din Poiana Braşov a mai precizat: "Pentru sezonul de iarnă 2019 - 2020, în condiţiile în care s-a renunţat la vacanţa inter- semestrială (perioada 31 ianuarie - 10 februarie) estimăm o menţinere a cifrei de afaceri obţinute în sezonul de iarna trecută".

La nivelul întregului grup, care pe lângă unităţile din Poiana Braşov cuprinde hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza din Bucureşti şi Europa din Eforie Nord, se preconizează o creştere în acest an a cifrei de afaceri de 10%, faţă de cea din 2018, a adăugat Carmina Gal.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / FELIX PĂTRĂŞCANU, CEO FAN COURIER:"Posibilităţile de finanţare nu lipsesc din piaţă pentru proiectele antreprenoriale"
16 apr. A.T.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / NICOLETA MUNTEANU, VICEPREŞEDINTE CONAF:"Lipsa educaţiei antreprenoriale - principalul motiv pentru care multe companii eşuează"
16 apr. A.T.


GUVERNUL ALOCĂ664,1 milioane lei pentru certificatele CO2 necesare CE Oltenia
16 apr. G.M.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / RAMONA IVAN, DIRECTOR CEC BANK:"Foarte multe companii şi-au găsit puterea să se reinventeze după blocajul impus de pandemie"
16 apr. A.V.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / TIVADAR RUNTAG, CEO CHIMCOMPLEX:"Condiţiile favorabile de piaţă ne-au ajutat foarte mult în a doua jumătate a lui 2020"
16 apr. M.G.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / ANDREEA NEGRU, PURTĂTOR DE CUVÂNT ROMGAZ ŞI PREŞEDINTELE ADAA:"Pandemia a adus companiilor oportunitatea să-şi îndeplinească rapid unele deziderate"
16 apr. E.O.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / OANA-MARCIANA ÖZMEN, DEPUTAT:"Ne dorim o lege a holdingului şi o modificare a legii societăţilor comerciale care să ne ajute şi să nu ne încurce"
16 apr. George Marinescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CORNELIU BODEA, CEO ADREM ŞI PREŞEDINTE CRE:"Bursa de Valori creează un parteneriat între investitori şi antreprenori"
16 apr. Mihai Gongoroi


Cererea de birouri a scăzut la 50%, în pandemie
16 apr. Emilia Olescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CRISTINA CHIRIAC, PREŞEDINTELE CONAF:"Peste 90% din companiile fondate de femei nu sunt scalabile să intre în categoria companiilor mari"
16 apr. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.