Cine sunt tinerele care îl acuză pe Justin Bieber de viol

23 iun. 2020 Lifestyle
A.D.
Cine sunt tinerele care îl acuză pe Justin Bieber de viol

Acuzaţiile de viol lansate în weekend de pe un cont de Twitter anonim, au fost negate de Justin Bieber, informează BBC.

Postările care îl acuză pe Bieber au fost făcute de pe două conturi, dintre care unul anonim, iar întâmplările ar fi avut loc în 2014 şi 2015.

Un cont anonim, pe numele Danielle, de pe care au fost făcute acuzaţii privind faptele care s-ar fi petrecut în 2014, a dispărut de pe Twitter, însă Justin Bieber a răspuns mesajului postat de pe acel cont: "Această poveste nu este adevărată".

Un purtător de cuvânt al lui Justin Bieber a declarat pentru Newsbeat că nu va face comentarii pe acest subiect şi nu vrea să adauge nimic la postările cântăreţului.

În decursul weekendului, pe contul unei femei care se recomanda doar ca Danielle au apărut informaţii despre un atac care s-ar fi petrecut în Houston, Texas, pe 9 martie 2014. Femeia spune că a fost încurajată să facă publică întâmplarea după ce ar fi văzut online plângeri făcute la adresa unui actorul american.

Danielle susţine că după un spectacol susţinut în faţa unui public restrâns într-un bar, Justin Bieber a invitat-o pe ea şi alte două prietene la hotelul Four Seasons din Austin, Texas. Femeia susţine că Bieber a dus-o într-o cameră privată şi acolo s-ar fi produs atacul. Ea susţine că nu a spus nimănui despre atac ani de zile, însă acum a efectuat "multe sesiuni de terapie" şi a vorbit cu prietenii apropiaţi şi cu familia. Aceste postări au fost şterse, însă capturile încă circulă pe internet.

Justin Bieber a negat acuzaţiile, după ce "s-a consultat cu echipa sa şi soţia".

Bieber a postat pe Twitter capturi şi articole din seara în care ar fi avut loc atacul din 2014, în care apare alături de prietena sa de atunci, Selena Gomez. Totodată, cântăreţul susţine că nu a stat la hotelul Four Season, ci într-un spaţiu închiriat de pe AirBnB, alături de prieteni.

Cântăreţul a mai postat imagini cu email-uri şi chitanţe pentru spaţiul AirBnb şi pentru un hotel din Westin, în zilele aduse în discuţie.

Bieber spune că folosea numele fals Mike Lowery.

El nu a răspuns încă acuzaţiilor aduse de o altă persoană denumită Kadi, care susţine că a fost atacată într-un hotel din New York în mai 2015. Acest cont este în continuare activ şi nu este anonim.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Lifestyle

COSMETIC PLANT lansează şase produse noi în gama essential
19 apr. G.U.


ANALYST ESTIMATESEight years until the leu gets replaced with the Euro
26 mar. EMILIA OLESCU (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


"Banks - much better prepared for the crisis than 13 years ago"
24 mar. EMILIA OLESCU (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


Chloe Zhao şi Emerald Fennell, nominalizate la principala categorie a premiilor decernate de Sindicatul Regizorilor Americani
10 mar. G.U.


CONF. UNIV. DR. DIANA PĂUN:"Educaţia pentru sănătate trebuie să fie materie obligatorie în şcoli"13
05 feb. A.V.


ADVERTORIALDe ce să angajezi o agenţie pentru SEO?
30 ian.


Bidding for life - the inequality of access to the Covid vaccine
20 ian. ADELINA TOADER (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


''Colectiv'', cel mai bun film străin la premiile NSFC
10 ian. G.U.


Snoop Dogg s-a filmat în timp ce asculta manele româneşti 2
08 ian. J.P.


Dorian Popa îşi va schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cântăreţ7
07 ian. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.