COMPLETÂND PROIECTELE IMOBILIARE DE 200 MILIOANE EURO

Hagag Development investeşte 9 milioane euro într-o nouă proprietate

04 dec. 2019 Companii
EMILIA OLESCU

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe continuă investiţiile în Bucureşti, adăugând o nouă proprietate în portofoliul local: Tudor Arghezi numărul 21. Valoarea tranzacţiei depăşeşte 9 milioane de euro, conform unui comunicat de presă.

Proprietatea se întinde pe o suprafaţă de teren de 1.507 de metri pătraţi şi afişează o suprafaţă totală construită de 7.013 de metri pătraţi dispuşi într-un regim de înălţime subsol, demisol, parter, şase etaje şi al şaptelea retras. Imobilul este localizat chiar în centrul capitalei, la kilometrul zero, şi beneficiază de 20 de locuri de parcare, expunere şi vizibilitate excepţională, dar şi de facilităţile care derivă din amplasamentul privilegiat.

Ana-Maria Pop, Chief Operating Officer Hagag Development Europe, a precizat: "Pentru noi, 2019 a fost un an extraordinar: am demarat două proiecte importante şi suntem foarte aproape de finalizarea lucrărilor pentru primul nostru proiect de spaţii de birouri. Am continuat, de asemenea, şi activităţile de prospectare a pieţei şi ne bucurăm să anunţăm această nouă investiţie - Tudor Arghezi 21 - care va găzdui un nou proiect Hagag Development Europe".

Clădirea îşi va menţine destinaţia iniţială şi va deservi segmentul de spaţii de birouri, urmând să intre, începând cu primul trimestru al anului viitor, într-un amplu proces de transformare. Peste 4 milioane de euro vor fi investiţi în operaţiunile de reconsolidare, recompartimentare şi modernizare a imobilului.

"Piaţa spaţiilor de birouri va fi, cu siguranţă, un motor puternic al sectorului imobiliar şi în anii ce vor urma, iar proprietatea noastră din strada Tudor Arghezi va readuce kilometrul 0 al Capitalei în atenţia companiilor interesate de relocare", a adăugat Ana-Maria Pop.

Noua investiţie a companiei se adaugă proiectelor de 200 milioane euro, dezvoltate de companie în Bucureşti.

Ana-Maria Pop ne-a declarat, recent: "Hagag Development Europe a intrat pe piaţa din România încă din anul 2016. Pe plan local, compania se bucură de implicarea unei echipe de profesionişti formată din consultanţi în domeniul imobiliar, ingineri, manageri de proiect, specialişti în marketing şi vânzări, jurişti şi avocaţi şi derulează, la momentul actual, patru proiecte care presupun o investiţie consolidată de 200 de milioane de euro: H Pipera Lake, H Victoriei 139, H Victoriei 109 şi H Eliade 9 Residence".

Cel mai amplu proiect imobiliar pe care îl derulează Hagag Development Europe la noi este H Pipera Lake.

Societatea este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în ţara noastră, fiind implicată în achiziţionarea, dezvoltarea şi renovarea unor imobile şi proiecte localizate în zone premium din Capitală.

Dezvoltatorul intenţionează să mai investească şi în alte proiecte rezidenţiale din ţara noastră, considerând că piaţa noastră imobiliară este în continuă ascensiune şi încă mai este loc pentru noi ansambluri.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢIITehnologia 5G va aduce numeroase beneficii în sectorul medical, printre care consultaţii la distanţă şi intervenţii chirurgicale cu roboţi
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII Telemedicina - o alternativă tot mai căutată la consultaţiile tradiţionale
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / VALENTINA BAICUIANU, APMGR:"Pandemia a evidenţiat lipsa din piaţă a mii de medicamente generice, cu preţ accesibil"
30 oct.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /SORIN MINEA, CEO ANGST RO:"Aş dori să se discute despre un program comun industrie alimentară-agricultură"
30 oct. Emilia Olescu


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /SORIN VASILESCU, DIRECTOR ANIF:"Avem nevoie de o strategie ca să finanţăm irigaţiile, desecările şi combaterea eroziunii solului"
30 oct. V.R.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /IONEL ARION, PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI NAŢIONALE PRO AGRO:"Ne confruntăm cu o disoluţie a autorităţii statului, dar şi cu o ambiguitate legislativă"
30 oct. A.T.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /ADRIAN PINTEA, DIRECTOR GENERAL APIA:"APIA a virat 994 de milioane de euro, pentru 75% din fermieri"
30 oct. A.T.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / ADELA COJAN, PREŞEDINTE CNAS:"Niciun sistem de sănătate din lume nu beneficiază de fonduri suficiente, însă România are cel mai mic buget din UE"
30 oct.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /MARIUS GAVREA, ING BANK:"Factorii externi impun şi digitalizarea fermelor"
30 oct. E.O.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /DACIAN BADEA, PREŞEDINTE CA, FERMELE ECOLOGICE SILVANIA: "Accesul la piaţă este foarte dificil pentru business-urile integrate"
30 oct. G.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.