CRH Ciment România devine ROMCIM

21 apr. 12:33 Comunicate de presă
CRH Ciment România devine ROMCIM

Producătorul de materiale de construcţii CRH România, cu activităţi în producţia de ciment, agregate şi betoane, se va numi ROMCIM, confom unui comunicat remis redacţiei.

Începând cu data de 5 mai 2021, CRH Ciment România devine ROMCIM, o companie CRH.

ROMCIM este un brand românesc, cu o istorie de peste 30 de ani în industria locală a construcţiilor. Schimbarea de nume anunţată astăzi este în concordanţă cu strategia CRH de a avea nume locale puternice, de încredere, pentru operaţiunile din pieţele unde compania activează, susţinute de puterea şi de experienţa unui grup lider la nivel global.

"ROMCIM este un brand iconic în industria construcţiilor din România şi care înseamnă «acasă» pentru generaţii întregi de constructori, angajaţi şi pentru comunităţile în care suntem prezenţi. ROMCIM se regăseşte în ADN-ul companiei noastre şi reprezintă o bază solidă pentru contribuţia sustenabilă pe care vrem să o avem la construirea caselor şi conectarea oraşelor din România. Parte a grupului CRH, ROMCIM este îmbinarea perfectă dintre încrederea câştigată ca furnizor local şi expertiza internaţională a Grupului CRH în domeniul materialelor de construcţii.", a declarat Guillaume Cavalier, Managing Director ROMCIM.

Această schimbare reprezintă un bun prilej de a reafirma angajamentul ROMCIM în privinţa dezvoltării sustenabile. Misiunea ROMCIM este încorporată în sloganul "Contează ce lăsăm în urmă!", iar noua identitate corporativă reflectă ambiţia de a creşte şi de a construi durabil, de a consolida parteneriatele locale şi de a aduce inovaţii în gama de produse.

În luna martie, compania a adăugat două noi produse în portofoliu. Romcim Durabil este un ciment ecologic, cu durabilitate ridicată în medii specifice (saline, chimice sau zootehnice). Soilstab este o soluţie modernă şi eficientă pentru stabilizarea straturilor suport pentru drumuri de acces în şantiere, proiecte greu accesibile, pavele.

Construind pe o tradiţie a calităţii recunoscută de către constructori, ROMCIM a lansat şi Multibat ExtraADEZIV, o gamă de 6 adezivi, care reprezintă o soluţie modernă şi rapidă, pentru aplicaţii specifice. Familia de produse Romcim şi Multibat oferă acum întreaga gamă de soluţii necesare construirii unei case, oferind garanţia standardului de înaltă calitate, pe care o asigură de generaţii.

ROMCIM continuă să investească pentru a oferi o experienţă de colaborare cât mai bună clienţilor, iar cele mai recente proiecte au vizat digitalizarea şi modernizarea serviciilor de livrare, care vin să răspundă dezvoltării rapide pe care o cunosc diferitele regiuni ale ţării. În luna ianuarie 2021 a fost implementată o soluţie digitală adaptată pentru desktop şi mobil, dezvoltată exclusiv pentru clienţii din România, pe baza feedback-ului lor, care permite urmărirea în timp real a datelor tranzacţionale, inclusiv a statusului comenzilor plasate.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Venituri în creştere cu 71% pentru IMPACT în primul trimestru din 2021
14 mai.


TRANSILVANIA BROKERCA va fi extins la 5 persoane, Gabriel Login va deveni Directorul General al companiei, iar Dan Niculae va deveni preşedintele Consiliului de Administraţie
14 mai.


CONFERINŢĂ DE INFORMARE PROIECT REGIUNEA NORD-vests"Paşaport de Export" - Cod MySMIS 128132
14 mai.


ANAT luptă pentru dreptul la libera circulaţie
14 mai.


Nagarro a înregistrat anul trecut venituri globale de peste 430 mil. EUR, în creştere cu 7% faţă de 2019
14 mai.


Grupului Electrica, profit net consolidat de 58 milioane de lei în primul trimestru din 2021
14 mai. G.B


Flanco participă la Programul Naţional "Rabla pentru Electrocasnice"
14 mai. G.B


Terapia organizează un maraton de vaccinare, în parteneriat cu BT, FC Universitatea Cluj şi Farmec
14 mai. S.B.


Banca Transilvania, IBM Global Business Services şi QUALITANCE, parteneri în transformare digitală cu ajutorul platformei de tehnologie FlowX.AI
13 mai. G.B


Primul antreprenor român care lansează un program educativ despre includerea Crypto şi Blockchain în antreprenoriat
13 mai. G.B

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.