DIICOT:

Captură de 84 de kilograme de heroină la Sighetu Marmaţiei 1

05 mar. 2019 Miscellanea
D.V.
Captură de 84 de kilograme de heroină la Sighetu Marmaţiei

Doi cetăţeni olandezi au fost reţinuţi după ce în maşina lor au fost găsite 167 de pachete care conţineau 84,3 kg heroină, informează DIICOT.

"La data de 04.03.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspecţilor H. H. şi K. E. N., cetăţeni olandezi, pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc. În fapt, s-a reţinut că, la data de 04.03.2019, la ora 09:33, suspecţii au pătruns pe teritoriul României, prin P.T.F. Sighetu Marmaţiei, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania. Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că autoturismul este prevăzut cu un loc special amenajat format prin dublarea porţiunii de şasiu pe suprafaţa aferentă zonei locurilor din faţă ale autoturismului, compartiment realizat prin sudarea de foi de tablă, cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta faţă", anunţă DIICOT.

În compartimentul special amenajat au fost identificate 167 de pachete ce conţineau cantitatea de 84,3 kg heroină.

În cursul zilei de marţi, suspecţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Opinia cititorului: 1
1.   OZN-urile, POLIȚIA DE FRONTIERĂ, PSD &#
mesaj trimis de ioan în data de 05.03.2019, 15:20

... Înainte de URIAȘA CAPTURĂ - 84,3 KG, burdușite în 167 de PACHETE cu HEROINĂ, ascunse într-un depozit improvizat sub scaunul din dreapta-față a unui ATOTURISM, tot la Sighetu Marmației, au fost CAPTURATE câteva OZN-uri, potrivit purtătorului de cuvânt nu se știe numărul exact, burdușite cu 999.999,999 LITRI de VODCĂ și 1.000.000,999 de BAXURI cu ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ. Toate au fost confiscate și depuse, până la valorificare, într-un depozit subteran din ... IERUSALIM. Se zvonește că FARFURIILE ZBURĂTOARE au fost dirijate de MINISTRUL DE INTRNE și pilotate de ȘEFUL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ. URAAAAA ! Suntem cu un picior și o jumătate de coapsă, mai vechi AERIAN, acum și TERESTRU, în SPAȚIUL SCHENGEN. Cu tot cu PSD ! ...

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

TEXTUL DE LEGE URMEAZĂ SĂ FIE DISCUTAT ÎN PARLAMENTSpecialiştii: Dezbaterea în procedură de urgenţă a Legii 5G este riscantă
21 apr.


Instagram va permite blocarea cuvintelor injurioase din mesajele private
21 apr. A.P.


Atria Urban Resort a vândut jumătate din cele aproape 400 de apartamente din Faza a 2-a a proiectului rezidenţial din nord-vestul Capitalei
21 apr. A.P.


SONDAJ GENESIS PROPERTY:"După pandemie, 45% dintre angajaţi se aşteaptă să revină complet la viaţa de birou"2
21 apr. A.P.


Incendiu la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina
21 apr. S.B.


Multe maşini de spălat Miele obţin ratingul "A" pentru eficienţa energetică
21 apr. A.P.


Platforma naţională de bune practici pentru romi a fost lansată
21 apr. A.P.


AMOFM BUCUREŞTIRata şomajului a scăzut la 1,21% în Bucureşti, în martie
21 apr. S.B.


MINISTRUL MEDIULUI:"Am cerut ieri un raport de la conducerea Romsilva pentru a vedea care au fost posturile eliberate anul trecut şi cine sunt persoanele care au fost angajate"
21 apr. A.P.


Sunt sau nu fructele de mare de post? Ce răspunde IPS Teodosie
21 apr. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.