DUPĂ O INVESTIŢIE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO

Clădirea de birouri Ana Tower va fi inaugurată la sfârşitul lunii martie

04 mar. Companii
Clădirea de birouri Ana Tower va fi inaugurată la sfârşitul lunii martie

Potrivit surselor din piaţă, Ana Tower va fi cea mai scumpă clădire de birouri din România 

Clădirea de birouri Ana Tower, deţinută de omul de afaceri, George Copos, va fi inaugurată oficial la sfârşitul lunii martie, odată cu relocarea primilor chiriaşi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Surse din piaţă au declarat pentru News.ro că valoarea investiţiei se ridică la ordinul a câtorva sute de milioane de euro, Ana Tower fiind astfel cea mai scumpă clădire de birouri din ţara noastră.

Primii chiriaşi sunt, aşa cum au anunţat ieri, companiile PriceWaterhouseCoopers (PwC) România şi D&B David şi Baias.

Reprezentanţii dezvoltatorului spun că Ana Tower respectă toate standardele internaţionale pentru siguranţa la foc, iar structura zgârie norului este proiectată pentru a rezista la orice activitate seismică de 9 grade pe scara Richter.

Totodată, Ana Tower este prima clădire de birouri din Bucureşti care respectă standardul LEED Platinum Green Building. Certificarea dovedeşte grija pentru protecţia mediului pe parcursul construcţiei şi în procesul de alegere a materialelor şi finisajelor naturale, de înaltă calitate.

George Copos, dezvoltatorul clădirii, a declarat: "Clădirea a fost finalizată cu succes în termenul prevăzut - lucru rar întâlnit în România. Mai mult, clădirea este situată într-o zonă extrem de dinamică a oraşului, care va deveni viitorul «City» bucureştean. Ne-am străduit să satisfacem toate cerinţele PwC şi pe cele ale viitorilor chiriaşi, inclusiv în ceea ce priveşte legătura cu staţiile de metrou, spaţii de parcare pentru automobile, staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, dar şi crearea de facilităţi pentru utilizatorii de biciclete. Sunt mândru că sunt român şi investesc în România".

A fost totodată desemnată cea mai îndrăzneaţă clădire de birouri din ţara noastră şi cea mai modernă. Investiţia făcută de Ana Tower Offices s-a bazat pe tehnologii folosite în premieră în România, rezultatul fiind 43.700 de metri pătraţi de spaţii de birouri ultra-moderne.

Chiriaşii beneficiază de opt lifturi de ultimă generaţie - Schindler high-speed - instalate pentru prima oară în România. Clădirea dispune de 1.300 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi de peste 400 de locuri de parcare, în subteran şi suprateran.

Ana Tower Offices face parte din grupul de societăţi Ana Holding, alături de Ana Hotels, cu activităţi în industria hotelieră, şi de Ana Teleferic, transportator pe cablu din România.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢIITehnologia 5G va aduce numeroase beneficii în sectorul medical, printre care consultaţii la distanţă şi intervenţii chirurgicale cu roboţi
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / MIHAELA PROICEA, BIO ORTOCLINIC:"Sedentarismul din această perioadă va avea repercusiuni asupra stării de sănătate"
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII Vaccinul anti Covid-19, tot mai aproape de realitate
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / DR. OVIDIU PALEA, FONDATOR PROVITA:"Statul trebuie să recunoască preţul real al actului medical din spitalele de stat"
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / WARGHA ENAYATI, FONDATORUL REŢELEI REGINA MARIA ŞI PROIECTULUI ENAYATI MEDICAL CITY:"Fără infrastructură şi spitale performante, sistemul medical românesc doar va supravieţui de la o zi la alta"1
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢIIFundaţia Vodafone România - 22 de ani de implicare în domeniul sănătăţii
30 oct.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / DANIEL BUDA, VICEPREŞEDINTELE COMISIEI DE AGRICULTURĂ DIN PARLAMENTUL EUROPEAN:"Alocarea de 60% pentru plăţile directe în agricultură va rămâne neatinsă în Politica Agricolă Comună"
30 oct. George Marinescu


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢIITratamentul la distanţă, viitorul în serviciile de sănătate?
30 oct. VLAD BOERIU


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / MIHAI-LIVIU MORARU, DIRECTOR GENERAL AFIR:"Fonduri europene de 415 milioane euro au ajuns la fermieri anul acesta, pentru investiţii"
30 oct. A.V.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / IULIAN TRANDAFIR, PREŞEDINTE ADRFR"Bugetul alocat pentru medicamente are nevoie de o mai mare predictibilitate"
30 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.