DUPĂ O INVESTIŢIE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO

Clădirea de birouri Ana Tower va fi inaugurată la sfârşitul lunii martie

04 mar. 2020 Companii
Clădirea de birouri Ana Tower va fi inaugurată la sfârşitul lunii martie

Potrivit surselor din piaţă, Ana Tower va fi cea mai scumpă clădire de birouri din România 

Clădirea de birouri Ana Tower, deţinută de omul de afaceri, George Copos, va fi inaugurată oficial la sfârşitul lunii martie, odată cu relocarea primilor chiriaşi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Surse din piaţă au declarat pentru News.ro că valoarea investiţiei se ridică la ordinul a câtorva sute de milioane de euro, Ana Tower fiind astfel cea mai scumpă clădire de birouri din ţara noastră.

Primii chiriaşi sunt, aşa cum au anunţat ieri, companiile PriceWaterhouseCoopers (PwC) România şi D&B David şi Baias.

Reprezentanţii dezvoltatorului spun că Ana Tower respectă toate standardele internaţionale pentru siguranţa la foc, iar structura zgârie norului este proiectată pentru a rezista la orice activitate seismică de 9 grade pe scara Richter.

Totodată, Ana Tower este prima clădire de birouri din Bucureşti care respectă standardul LEED Platinum Green Building. Certificarea dovedeşte grija pentru protecţia mediului pe parcursul construcţiei şi în procesul de alegere a materialelor şi finisajelor naturale, de înaltă calitate.

George Copos, dezvoltatorul clădirii, a declarat: "Clădirea a fost finalizată cu succes în termenul prevăzut - lucru rar întâlnit în România. Mai mult, clădirea este situată într-o zonă extrem de dinamică a oraşului, care va deveni viitorul «City» bucureştean. Ne-am străduit să satisfacem toate cerinţele PwC şi pe cele ale viitorilor chiriaşi, inclusiv în ceea ce priveşte legătura cu staţiile de metrou, spaţii de parcare pentru automobile, staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, dar şi crearea de facilităţi pentru utilizatorii de biciclete. Sunt mândru că sunt român şi investesc în România".

A fost totodată desemnată cea mai îndrăzneaţă clădire de birouri din ţara noastră şi cea mai modernă. Investiţia făcută de Ana Tower Offices s-a bazat pe tehnologii folosite în premieră în România, rezultatul fiind 43.700 de metri pătraţi de spaţii de birouri ultra-moderne.

Chiriaşii beneficiază de opt lifturi de ultimă generaţie - Schindler high-speed - instalate pentru prima oară în România. Clădirea dispune de 1.300 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi de peste 400 de locuri de parcare, în subteran şi suprateran.

Ana Tower Offices face parte din grupul de societăţi Ana Holding, alături de Ana Hotels, cu activităţi în industria hotelieră, şi de Ana Teleferic, transportator pe cablu din România.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / FELIX PĂTRĂŞCANU, CEO FAN COURIER:"Posibilităţile de finanţare nu lipsesc din piaţă pentru proiectele antreprenoriale"
16 apr. A.T.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / NICOLETA MUNTEANU, VICEPREŞEDINTE CONAF:"Lipsa educaţiei antreprenoriale - principalul motiv pentru care multe companii eşuează"
16 apr. A.T.


GUVERNUL ALOCĂ664,1 milioane lei pentru certificatele CO2 necesare CE Oltenia
16 apr. G.M.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / RAMONA IVAN, DIRECTOR CEC BANK:"Foarte multe companii şi-au găsit puterea să se reinventeze după blocajul impus de pandemie"
16 apr. A.V.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / TIVADAR RUNTAG, CEO CHIMCOMPLEX:"Condiţiile favorabile de piaţă ne-au ajutat foarte mult în a doua jumătate a lui 2020"
16 apr. M.G.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / ANDREEA NEGRU, PURTĂTOR DE CUVÂNT ROMGAZ ŞI PREŞEDINTELE ADAA:"Pandemia a adus companiilor oportunitatea să-şi îndeplinească rapid unele deziderate"
16 apr. E.O.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / OANA-MARCIANA ÖZMEN, DEPUTAT:"Ne dorim o lege a holdingului şi o modificare a legii societăţilor comerciale care să ne ajute şi să nu ne încurce"
16 apr. George Marinescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CORNELIU BODEA, CEO ADREM ŞI PREŞEDINTE CRE:"Bursa de Valori creează un parteneriat între investitori şi antreprenori"
16 apr. Mihai Gongoroi


Cererea de birouri a scăzut la 50%, în pandemie
16 apr. Emilia Olescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CRISTINA CHIRIAC, PREŞEDINTELE CONAF:"Peste 90% din companiile fondate de femei nu sunt scalabile să intre în categoria companiilor mari"
16 apr. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.