Enel introduce soluţia inteligentă pentru locuinţe "HOMIX" pe piaţa din România

12 apr. 12:17 Companii
G.U.
Enel introduce soluţia inteligentă pentru locuinţe "HOMIX" pe piaţa din România

Enel introduce Homix pe piaţa din România, o soluţie inteligentă pentru locuinţe care ajută familiile să economisească energie şi să îşi simplifice viaţa, respectând mediul înconjurător, conform unui comunicat de presă.

Homix este o soluţie inteligentă unitară pentru locuinţe care permite gestionarea cu uşurinţă, chiar şi de la distanţă, a încălzirii, securităţii, iluminatului şi a tuturor celorlalte dispozitive ale ecosistemului inteligent dintr-o casă. Homix porneşte de la caracteristicile unui termostat inteligent, Homix Home, centrul de comandă care conectează toate dispozitivele Homix pentru a face locuinţa mai confortabilă, mai eficientă şi mai sigură. Acesta se transformă într-un ecosistem complet pentru casă, o adevărată tehnologie inteligentă pentru locuinţe, capabilă să înveţe obiceiuri pentru a uşura viaţa de zi cu zi a familiilor.

"Enel aduce un sistem inteligent complet pentru locuinţe pe piaţa din România, care permite clienţilor să maximizeze confortul casei şi să economisească energie şi bani, ca parte a obiectivului nostru de a oferi produse şi servicii care pot îmbunătăţi viaţa utilizatorilor şi care contribuie la protejarea mediul înconjurător prin soluţii simple şi accesibile tuturor", a declarat Gabriel Garai, Manager Business-to-Consumer, Enel Energie Muntenia.

Utilizarea Homix este facilă în interiorul casei, folosind ecranul tactil instalat pe perete, dar şi în afara casei, datorită aplicaţiei dedicate, notează sursa citată.

Dispozitivele inteligente pentru locuinţe Homix lansate pe piaţa românească includ termostatul inteligent Homix Home, termostatul cu radiator Homix Danfoss Ally, multi-senzorul Homix, becul inteligent Homix (multicolor) E27 şi priza inteligentă Homix. Alte produse vor fi disponibile în curând, inclusiv senzorul de fereastră / uşă Homix, senzorul pentru aer condiţionat Homix şi camera video inteligentă Homix.

Potrivit comunicatului, produsele Homix sunt disponibile pentru comandă online sau în magazinele Enel din întreaga ţară. Preţul termostatului inteligent Homix Home se ridică la 720 de lei, fiind disponibil şi cu plata în rate. România este a treia ţară care în care se lansează Homix, după ce soluţia inteligentă a fost introdusă în Italia şi Spania la sfârşitul anului 2019.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU GRAYLING:Factorii de mediu, sociali şi de guvernanţă (ESG) vor avea un rol crucial în 2021
07 mai. G.U.


ASF:Tendinţe şi riscuri pe pieţele financiare locale şi internaţionale1
07 mai. J.P.


ÎN PERIOADA 10-21 MAI:Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă
07 mai. A.P.


Volkswagen AG a îmbunătăţit estimarea privind marja de profit operaţional în 2021
07 mai. A.P.


CFR a lansat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru electrificarea liniei ferate Constanţa-Mangalia2
07 mai. A.P.


Pfizer este în defavoarea eliminării brevetelor vaccinurilor anti-Covid
07 mai. A.P.


Google Play va avea o secţiune despre practicile privind colectarea datelor
07 mai. A.P.


Twitter testează noi funcţii de donaţii pentru creatorii de conţinut
07 mai. A.P.


SUPLIMENT IC&T"Serviciile 5G pot oferi companiilor o alternativă de conectivitate, fără cabluri, la viteze foarte mari"
07 mai.


SUPLIMENT IC&T"Un atac cibernetic care să priveze accesul la comunicarea online ar putea fi devastator şi chiar letal"
07 mai.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.