EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

25 feb. 21:01 Comunicate de presă
A.B.
EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

Equiliant Capital, fond de investitii dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, anunta decizia de a investi in Clinica Victoria, o retea de clinici stomatologice cu prezenta in Pitesti, Ramnicu Valcea si Slatina.

Obiectivul invesititiei este crearea unei retele cu acoperire nationala, folosind platforma dezvoltata de Daniel si Cristian Dragomir, fondatorii Clinicii Victoria. Extinderea va avea loc atat organic cat si prin achizitia altor clinici care vor putea sa se integreze in modelul operational al Clinicilor Victoria.

Clinica Victoria isi propune sa ofere un serviciu stomatologic integrat si de inalta calitate, la un pret accesibil, folosind cele mai noi tehnologii. Clinica Victoria reuneste, sub acelasi acoperis, servicii de stomatologie si imagistica.

In urma majorarii de capital efectuate, Equiliant va detine un pachet minoritar in Clinica Victoria. "Suntem bucurosi ca am reusit sa convingem un investitor de talia Equiliant sa ne vina alaturi pentru a dezvolta la nivel national conceptul clinicilor Victoria asa cum noi l-am gandit, in beneficiul pacientilor nostri actuali si viitori. Noi credem ca tehnologia trebuie sa faca serviciile stomatologice mai accesibile, dar acest obiectiv nu poate fi atins decat pe baza unui model operational foarte eficient si bine controlat. De aceea ne place sa credem ca putem contribui la democratizarea accesului la servicii stomatologice de inalta calitate." a declarat Daniel Dragomir, director general si fondator al Clinicilor Victoria.

"Am fost impresionati de modelul operational dezvoltat in Clinicile Victoria si de efortul permanent in directia calitatii bine controlate, astfel incat sa fie atins obiectivul de a oferi un serviciu medical de calitate la un pret accesibil. Aceasta ne-a convins ca merita sa sustinem efortul de extindere rapida a acestui concept pe piata romaneasca, intr-un domeniu medical extrem de fragmentat.", a declarat Laurentiu Ciocirlan, managing partner Equiliant.

Clinica Victoria a fost asistata, in calitate de consultant juridic, de casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Equiliant Capital a fost asistat de SCA Pacuraru, Iliescu, Mazareanu, in calitate de consultant legal si TaxHouse in calitate de consultant fiscal.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Flanco anunţă începutul unui parteneriat cu Federaţia Română de Scrimă
08 apr. S.B.


BusinessMark organizează cea de-a VII-a ediţie a evenimentului "Supply Chain & Logistics Forum"
06 apr. C.P.


Antrenamentele on-line sau pe zoom, soluţia pentru decizia de închidere a sălilor de fitness
01 apr. C.P.


Seria HUAWEI MatePad se extinde
31 mar.


CÎŢU, ÎN DIALOG CU CONAF:"Am încercat să identificăm soluţii pentru industria textilă"
31 mar. J.P.


ÎN LUNA MASRTIEANPC a aplicat 108 sancţiuni contravenţionale în valoare de 407.000 lei operatorilor de produse alimentare ecologice
31 mar. C.I.


ANALIZĂ BRICO DEPOT: Topul alegerilor românilor în proiectele de (re)amenajare a locuinţei, în perioada pandemiei
31 mar.


Cisco organizează evenimentul global virtual Cisco Live
31 mar.


Dinu Bumbăcea preia conducerea PwC România de la Ionuţ Simion, începând cu 1 iulie 2021
31 mar.


MINISTERUL FINANŢELOR:Românii pot investi în titluri de stat şi în luna aprilie1
31 mar.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.